Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vanredna kontrola veterinarske inspekcije
  • 28.09.2016. 18:00

Inspekcija oduzela 160 kg sumnjivog mesa

Van prometa stavljeno 120 kilograma mesa, 43 kilograma proizvoda od mesa, 21 kilogram proizvoda od mleka, 690 komada jaja i 1,4 kilograma ribe.

Foto: pixabay.com, Hans
  • 188
  • 28
  • 0

Veterinarska inspekcija Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine sprovodi vanredne službene kontrole maloprodajnih objekata u Beogradu. Dosada je obavljeno 98 kontrola i doneto 65 rešenja za otklanjanje neusaglašenosti i uzeto 52 uzorka.

Van prometa stavljeno je i neškodljivo poništeno 120 kilograma mesa, 43 kilograma proizvoda od mesa, 21 kilogram proizvoda od mleka, 690 komada jaja i 1,4 kilograma ribe. Akcije se dalje nastavljaju po planu kontrola, a trenutno postoje zakonske osnove za podnošenje 5 prijava za privredni prestup i 7 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka.

Foto: pixabay.com, Hans


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije


Tagovi

Veterinarska inspekcija Ministarstvo poljoprivrede Kontrola Maloprodajni objekti Beograd Srbija Meso Mesni proizvodi Mleko Jaja Riba Prijave


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.