• Poljoprivredni kalendar
  • 12.10.2015. 09:30

Irski farmeri u kalendaru za 2016. godinu

Još su jednom farmeri širom Irske pokazali svoju muškost, skinuli majice i pozirali za popularni irski Farmerski kalendar kako bi doprineli zajednici.

  • 160
  • 17
  • 0

Još su jednom farmeri širom Irske pokazali svoju muškost, skinuli majice i pozirali za popularni irski Farmerski kalendar kako bi doprineli zajednici. Sva zarada od ovog kalendara ide u humanitarne svrhe Bothar organizaciji.

U njemu se pojavljuju farmeri iz cele Irske, zastupljen je Kilkeni, Dablin, Keri, Maio i Deri. Svi su farmeri jedva čekali da pokažu svoje životinje i osunčani ten. Društvo im prave koze, jeleni, svinje, magarci, ali i zgodna strašila. Kalendar se pokazao uspešnim u celom svetu, čak i u Australiji, Nemačkoj, Brazilu, Japanu, Kanadi.

Oktobar 2016. prema ovom šaljivom kalendaru - obećava

Iza svega ipak stoji žena, Ciara Ryan, koja je otkrila da će kalendar krasiti i čajne stoliće jer će ga američki izdavač objaviti u obliku knjige. Knjigu će krasiti najbolje fotografije iz sedmogodišnje kalendarske kolekcije, a biće objavljena na Dan Sv. Patrika 2017. Ako do tada ne možete čekati, kalendar za 2016. je na prodaju za samo 10 funti. Sve fotografije možete pronaći u galeriji ispod teksta.


Foto prilog


Tagovi

Životinje Irski kalendar Poljoprivredni kalendar Humanitarne svrhe


Autorka

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uverenja ne čine vas boljom osobom. Delovanje čini."