• ZPP i srpski aduti
  • 10.01.2018. 08:00

Ispuni anketu i osvoji Agroklub majicu!

Želimo da čujemo i vas! Ispunite anketu i ostavite komentar ispod teksta. Podelite sa nama svoje mišljenje - kako će se ulazak u Evropsku uniju odraziti na budućnost domaće poljoprivrede?

Foto: Agroklub
  • 5.044
  • 392
  • 0

Agroklub je u proteklih šest meseci uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije radio na projektu ZPP i Srpski aduti, (R)evolucija poljoprivrede.

Serijom tekstova istakli smo privrednike i proizvode iz različitih delova Srbije, koji imaju konkurentan proizvod i veliki tržišni potencijal, ali i upoznali vas sa Zajedničkom poljoprivrednom politikom, institucijama zaduženim za poljoprivredu u EU, ključnim ličnostima i njihovim zaduženjima.

Želiš Agroklub majicu? Ispuni anketu!

Želimo da čujemo i vaše mišljenje! Ispunite anketu i ispod teksta u komentaru napišite kako će se ulazak u Evropsku uniju odraziti na budućnost domaće poljoprivrede? Najzanimljiviji komentar će osvojiti Agroklub majicu! Srećno!

Foto: Agroklub
"ZPP i Srpski aduti, (R)Evolucija poljoprivrede" projekat sufinansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.


Tagovi

Agroklub Evropska unija Ministarstvo kulture ZPP i srpski aduti Ulazak Srbije u EU Poljoprivreda


Autorka

Aleksandra Kekić

Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

ZPP i Srpski aduti, (R)Evolucija poljoprivrede

Vojvođanskih brigada 28, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 50 80 585, e-mail: info@agroklub.rs web: https://www.agroklub.rs

Prema Vašem mišljenju, kako će se ulazak u Evropsku uniju odraziti na budućnost domaće poljoprivrede? Sa kojom od sledećih teza se najviše slažete?

707

10.01.2018. - 22.01.2018.


Pregled ankete

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi