AgroKlub.rs

\

Poljoprivredne vesti

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Poljoprivredne vesti » Ivica Todorić u engleskoj policiji

Ivica Todorić u engleskoj policiji

Agrokor

Ivica Todorić u engleskoj policiji

Datum: 07.11.2017. 14:50

Kategorija:

Poljoprivredne vesti

Bivši vlasnik "Agrokora" uhapšen je u Londonu!

Ivica Todorić predao se engleskoj policiji. Saslušanje bivšeg vlasnika "Agrokora", kako saznaje N1, biće održano već danas.

Prema dostupnim informacijama, hrvatska policija je obaveštena da se Ivica Todorić, u društvu britanskih advokata, predao policiji. Naime, u 9.04 sati stigao je u policijsku stanicu u Londonu, gde je uhapšen u skladu sa evropskim nalogom za hapšenje.

Podsećamo, Todorić je prošle nedelje završio na Evropolovom spisku najtraženijih begunaca, a on se, kao i nedeljama pre, javnosti obratio putem bloga:

"Moji advokati su u stalnom kontaktu sa vlastima i nadležnim institucijama kojima je poznata moja adresa i to još od pre nego što je protiv mene pokrenuta bilo kakva istraga", napisao je, naglašavajući da se ne skriva i da mu je savest čista.

Inače, Todorićevi advokati će odmah pokrenuti postupak zaštite od izručenja u Hrvatsku s obrazloženjem "zaštite od političkog progona". N1 neslužbeno saznaje i da je navodno poslednjih dana sakupljao novac za plaćanje kaucije kako bi se protiv izručenja borio sa slobode.

Foto: Marko Prpić / Pixsell

Broj pregleda članka: 171; Uspešnost članka: 16.55

Izvor: N1 Srbija

Tagovi: Agrokor

Ključne reči članka: ivica, todoric, u, engleskoj, policiji, todorić, policiji


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorka Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!