Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Požar
  • 16.03.2021. 08:00

Izbio požar u skladištu veštačkog đubriva u Pančevu

U požaru, u kom nije bilo povređenih, zapalila se stara drvena baraka bivše Staklare u kojoj, prema rečima direktora firme Gorana Kojića, nije bilo opasnih materija.

Foto: Depositphotos/toxawww (ilustracija)
  • 70
  • 6
  • 0

Požar u objektu stare staklare u Pančevu lokalizovan je sinoć, javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta. Požar u staklari, gde se sada nalazi skladište veštačkog đubriva novosadske kompanije "Promist" izbio je oko 17.30.

U požaru, u kom nije bilo povređenih, zapalila se stara drvena baraka bivše Staklare u kojoj, prema rečima direktora firme Gorana Kojića, nije bilo opasnih materija, prenosi RTS.

Vatrogasci su pravovremeno reagovali i uspeli da lokalizuju požar.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović rekao je za Javni servis da je mobilna ekipa Zavoda za javno zdravlje za kontrolu kvaliteta vazduha izašla na teren i utvrdiće da li je bilo opasnosti po životnu sredinu.

Drumski saobraćaj nije prekidan, dok je železnica obustavila prevoz opasnih materija prugom koja prolazi pored zapaljenog skladišta.


Tagovi

Požar Promist Pančevo Goran Kojić Veštačko đubrivo


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u