Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa jagnjeta
  • 13.12.2022. 14:45
  • Podunavski okrug, Smederevo

Jedno jagnje, jedna potera, sedam povređenih

Koliko je udes bio jak govori i činjenica da su pripadnici Vatrogasno - spasilačke jedinice iz Smedereva učestvovali u oslobađanju pojedinih putnika iz vozila. Životinja je zatečena živa na licu mesta.

Foto: Depositphotos/AnkevanWyk (ilustracija)
  • 267
  • 38
  • 0

Nesreći, koja se dogodila noćas oko dva sata ujutru na putu Smederevo - Požarevac, prethodila je krađa jagnjeta, prenosi Nova.rs.

U "golf 3" autu su se nalazile tri osobe koje su pre nesreće ukrale jagnje sa jednog porodičnog gazdinstva u okolini Smedereva i pokušale da pobegnu sa životinjom, kada su ih "fiat puntom" pojurile četiri osobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, vozač "golfa" (18) ima probnu vozačku dozvolu i u trenutku nesreće nije smeo da bude za volanom, a naknadnom analizom krvi i urina utvrdiće se da li su bili pozitivni na testove za drogu i alkohol.

Koliko je udes bio jak govori i činjenica da su pripadnici Vatrogasno - spasilačke jedinice iz Smedereva učestvovali u oslobađanju pojedinih putnika iz vozila. Kako piše Blic, životinja je zatečena živa na licu mesta i vraćena vlasniku.

Sve povređene zbrinula je Hitna pomoć iz Smedereva. Policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve detalje sudara.


Tagovi

Udes Krađa jagnjeta Sudar automobila Potera Povređeni Uhvaćeni lopovi


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...