Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub 4.0
  • 14.11.2016. 12:00

Kakav Agroklub želite u budućnosti?

Od danas pa do kraja novembra ostavite svoj komentar na temu buduće verzije portala, oglasnika, baza podataka, kluba i svih drugih servisa.

  • 592
  • 29
  • 0

Upravo pripremamo značajnije promene na modernizaciji sistema i kvaliteta sadržaja Agrokluba. To radimo s ciljem bolje informisanosti čitavog sektora poljoprivrede pa Vas pitamo: Šta možemo dodatno da uradimo kako bi Vam pružili još bolju uslugu?

Želite li više informacija o nekim područjima poljoprivrede ili života u ruralnom prostoru? Želite li dodatne funkcije na stranicama Agrokluba? Možda želite da čitate vesti iz specifičnog područja agrara? Ovo je dobar trenutak da se uključite sa svojim predlozima i idejama i pomognete nam u dizajniranju novog sistema.

Razvojni tim Agrokluba trenutno radi ka ostvarivanju brže, veće i snažnije platforme koja će nositi projekat u narednim godinama. S tehnološke strane bićemo pregledniji korisniku i prilagođeniji različitim uređajima nove generacije. Naravno i u sadržajnom pogledu želimo da budemo bogatiji, ažurniji i korisniji. I sve to zajedno možete očekivati uskoro.

Kroz sledećih nekoliko meseci razvićemo novu, službeno četvrtu verziju sistema, započetog 2008. godine. Javnu objavu očekujemo online u prvom kvartalu 2017. godine.

Učestvuj i stvori Agroklub po svojoj meri

Dajte i Vi svoj doprinos budućnosti informisanja u sektoru agrara. Od danas pa do kraja novembra u komentaru ispod teksta ostavite svoj predlog/ideju buduće verzije portala, oglasnika, baza podataka, kluba i svih drugih servisa. Napišite sve što mislite da može pomoći stvaranju boljeg medija.

Posebno, za komentare (ideje, sugestije) koje budemo smatrali najboljima ili najkorisnijima (pa čak i najsmešnijima) obezbedili smo veći broj Agroklub majica. Pa eto i malo motivacije ;)

Komentariši i učestvuj u razvoju svog Agrokluba!

#agroklub4.0 #idejezanoviagroklub


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rešenja, a s vremena na vreme, u trenucima inspiracije, nešto i napiše. :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u