Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Testiranje
  • 18.09.2021. 19:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Kako na Poljoprivredni sajam ako niste vakcinisani?

Ukoliko niste vakcinisani, a želite da posetite najveću poljoprivrednu manifestaciju u Srbiji i regionu, na štandu ispred glavnog ulaza na Novosadski sajam u ulici Hajduk Veljkova 11, najpre možete kupiti kartu. Onda, idete na testiranje.

Foto: Julijana Kuzmić
  • 2.495
  • 418
  • 0

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu danas je svečano otvorio svoja vrata, međutim pitanje koje muči mnoge čitaoce Agrokluba i buduće posetioce jeste kako na Sajam ako niste vakcinisani?

Ukoliko niste vakcinisani, a želite da posetite najveću poljoprivrednu manifestaciju u Srbiji i regionu, na štandu ispred glavnog ulaza na Novosadski sajam u ulici Hajduk Veljkova 11, možete kupiti kartu koja je 600 dinara za individualne posetioce, 400 dinara za kolektivne posete u okviru za grupe ne manje od 15 osoba, 250 dinara za penzionere, decu od od sedam do 12 godina i kolektivne posete đaka i studenata. Karta od 3.500 dinara je za sve dane sajma.

Štand na kome možete kupiti kartu

U okviru karte, bez obzira koju kupite, uračunat je i trošak testiranja. Sa kupljenom kartom odete do belih šatora gde se nalazi medicinsko osoblje koje radi testiranje na virus korona uzorkom iz nozdrva.

Testiranje traje nekoliko minuta

Samo testiranje traje oko pet minuta dok ne dobijete rezultat. Ukoliko je test negativan, dobijate bar-kod nalepnicu na svoju kartu.

Nakon negativnog testa dobijate bar-kod koji će biti nalepljen na vašu kartu

Sa kartom, nakon testiranja, uđete na glavni ulaz Sajma i levo na šalterima blagajne pokažete kartu, koja će Vam biti očitana, a nakon toga ćete dobiti narukvicu takođe sa bar-kodom. Prilikom ulaza na Sajam, zaposlenima ćete pokazati svoju narukvicu koju će vam očitati.

Narukvica je i propusnica

Oni koji kupuju ulaznice za jedan dan sajma, od 600 dinara, ne mogu više puta ulaziti i izlaziti sa sajma, dok oni koji imaju višednevnu, od 3.500 mogu izlaziti i ulaziti neograničen broj puta, tokom trajanja manifestacije.

Vakcinisani posetioci, ulaze sa kupljenom kartom i sertifikatom o vakcinisanju, gde će na šalterima blagajne dobiti narukvicu.

Novosadski sajam poljoprivrede traje od 18. do 24. septembra. Više od 17 zemalja izložiće svoje proizvode za sve zainteresovane posetioce. Sajam će se održati u punom formatu, a prema oceni organizatora, za 30 odsto je manji nego 2019. godina koji se smatra najvećim do sada.


Tagovi

Testiranje Novosadski sajam Vakcinisani posetioci Međunarodni sajam poljoprivrede Nevakcinisani posetioci


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner