Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nabavka mehanizacije
  • 20.05.2016. 08:00

Kako povoljnije do poljoprivredne mehanizacije?

NBG Lizing i kompanija Almex, uvoznik i distributer poljoprivrednih mašina Class pripremili su atraktivne uslove finansiranja za sve zainteresovane poljoprivrednike.

  • 783
  • 37
  • 0

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu tradicionalno prate i sajamske akcije i popusti te povoljniji uslovi finansiranja. Tako su NGB Lizing i kompanija Almex, uvoznik i distributer poljoprivrednih mašina poznate marke Claas, i ove godine pripremili atraktivne uslove finansiranja za sve zainteresovane poljoprivrednike.

Povoljniji uslovi finansiranja trajaće i nakon završetka sajmske manifestacije, a pored sajamskih sniženja poljoprivrednici će imati priliku da potpišu lizing ugovor u trajanju od osam godina, što će znatno olakšati njihovo poslovanje.

Ulaganja u mehanizaciju - važan deo poljoprivrede

"Poljoprivreda može biti unosan posao, međutim kao i sve privredne grane zahteva ulaganja u mehanizaciju", rekao je Marko Jeremić Direktor prodaje opreme NBG Lizing-a i dodao: "kako nabavka poljoprivredne mehanizacije predstavlja značajnu investiciju za poljoprivrednike, lizing predstavlja najefikasnije rešenje za finansiranje opreme. Kao jedna od vodećih lizing kompanija u segmentu finansiranja poljoprivredne opreme trudićemo se da ove, kao i prethodnih godina odgovorimo na zahteve kupaca, kao i da obezbedimo povoljne uslove otplate."

NBG Lizing je pouzdana, fleksibilna i efikasna lizing kuća koja u svojoj ponudi ima mogućnost finansiranja vozila, mašine i opreme renomiranih distributera i proizvođača, a na zahteve klijenta odgovara u najkraćem mogućem roku primenjujući poseban pristup i specijalnu pažnju za svakog pojedinačnog klijenta. Pored operativnog lizinga u okviru koga nudi nudi finansiranje brendova kao što su Mercedes-Benz, Harley Davidson i Hyundai, proširio je svoju ponudu i poslovanje tako što finansira opremu neophodnu za pokretanje ili unapređenje poslovanja, a posebnu šansu vidi u poljoprivredi.


Tagovi

NBG Lizing ALmex Class Finansiranje Poljoprivredna mehanizacija Marko Jeremić Novosadski sajam

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao