Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pronađen kanabis
  • 19.10.2023. 16:30
  • Kolubarski okrug, Valjevo

Kanabis u plasteniku: Komšije mislile da gaji paradajz

Policija je u okolini Valjeva, u domaćinstvu koje koristi I. K., u četiri plastenika, pronašla 180 stabljika kanabisa.

Foto: Julijana Kuzmić (Ilustracija)
  • 218
  • 25
  • 0

Policija u Valjevu, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su I. K. (34) iz Valjeva i N. L. (43) iz Obrenovca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i šverc opojnih droga, prenosi Rina.

Policija je u okolini Valjeva, u domaćinstvu koje koristi I. K., u četiri plastenika, pronašla 180 stabljika kanabisa, težine 540 kilograma, dok je u pomoćnim prostorijama nađeno oko 4,2 kilograma marihune, oko 4,4 kilograma sasušenih delova kanabisa, semenke kanabisa i digitalna vaga. Takođe, nađena su i tri lovačka patrona za pušku koje je imao u ilegalnom posedu, pa se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U kući i pomoćnim prostorijama N. L. nađeno je 743 grama marihuane, devet stabljika kanabisa, više semeniki kanabisa, kao i vagica za precizno merenje. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Ovih dana i u Novom Sadu...

Kako prenosi Ministrastvo unutrašnjih poslova, oni su u Novom Sadu uhapsili 36-godišnjeg P.Z. iz okoline Bečeja zbog sumnje da je učinio isto krivično delo. Pretresom njegovog stana, policija je pronašla 76 grama marihuane i vagu za precizno merenje. 

Pripadnici MUP-a u Novom Sadu su zaplenili i oko 34 kilograma marihuane posle pretresa vikendice i stanova M.T (39) i M.B. (44). Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.


Tagovi

Zaplenjena marihuana Marihuana u plasteniku Stabljike kanabisa Ministarstvo unutrašnjih poslova Krivično delo


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva