Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prijavi se
  • 12.02.2019. 12:00

Ko na KLUBu bude bajica, na adresu mu dođe majica! ;)

Spremili smo nagrade za one najvrednije i najsrećnije. Uloguj se, jer tu su luda iznenađenja - u februaru delimo deset majica za jednako toliko srećnih i spretnih članova.

Foto: Agroklub
  • 784
  • 41
  • 2

Šemu smo smislili za najveće lenjivce. Ništa ne moraš raditi, samo budeš deo Agroklub zajednice. Radiš ono što inače radiš, samo što moraš biti prijavljen iliti ulogovan (za sve ljubitelje stranih reči). Surfuješ, čitaš, klikćeš, komentarišeš po portalu ili tražiš nešto. Nije bitno da li vreme provodiš po KLUBu ili u oglasniku predaješ novi oglas kako prodaješ stari traktor. Mi ćemo pomoću posebnog algoritma odabrati i nagraditi deset korisnika uz prigodan moto koji se rimuje: Ko na KLUBu bude bajica, na adresu mu dođe majica! ;)

Deset Agroklub majica

Nagrada je super cool Agroklub majica iz nove serije s natpisom ‘My grandfather used to say that once in your life you need a doctor, a lawyer, a policeman and a preacher but every day, three times a day, you need a farmer.

Za sve one koji će s pravom pitati zašto opet nešto pišemo na engleskom evo kako bi to zvučalo po naški ‘Moj je deda znao reći: Ima dana u životu kada ćeš trebati doktora, advokata, milicajca ili sveštenika, ali svakog dana, tri puta dnevno trebaš poljoprivrednika.’

Važno je znati da ove majice ne možete kupiti, ali ih možete zaslužiti. Od najkvalitetnijeg su pamuka, svetlo-zelene boje, s gornjim natpisom i poznatim obeležjima Agrokluba.

Strukirane za dame, proširene za mladiće ;)

Ažuriraj podatke

Onima sa najviše sreće majicu šaljemo na adresu koju ste naveli u svom AK profilu, pa je važno da bude ažurna. U konačnom odabiru učestvuju samo prijavljeni (ulogovani) korisnici, a izvlačenje deset najsrećnijih biće 22.2.2019 u 22:22:19 na društvenoj mreži KLUB. 

Evo i linka: Klikni i prijavi se

Napominjemo da nismo potkupljivi i da nema potrebe da šaljete poruke administratorima, urednicima ili novinarima portala. Ne pomaže, naprotiv - ali komentar nekog teksta, post na KLUBu ili predani mali oglas sigurno neće odmoći na putu do ove vredne i jedinstvene nagrade.

Majica AK

 


Tagovi

Agroklub Promocija Majice


Autorka

Mirta Vekic

Više [+]

Klikće, surfuje i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog postojanja kao takvog. U večnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljka mačaka.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta