Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Centar za organsku proizvodnju Selenča
  • 28.06.2017. 19:30

Konkurs za novinarske nagrade

Centar za organsku proizvodnju Selenča dodeljuje nagradu "Selenča organic" za medijske priloge koji se bave temama organske proizvodnje.

Foto: Centar za organsku proizvodnju Selenča / Facebook
  • 582
  • 28
  • 0

Prilozi bi trebalo da promovišu organsku proizvodnju i one koji se bave organskom proizvodnjom, a objavljeni su u štampanim, elektronskim i internet medijima (novinski prilog, radijski, televizijski i internet prilog), od nacionalnog, regionalnog i lokalnog značaja.

Uslovi konkursa

  • Mogu da se prijave autori koji žive i rade na teritoriji Srbije i koji imaju najmanje 18 godina.
  • Rad mora biti objavljen u mediju u Srbiji i mora imati vidljivo obeležje medija u kojem je objavljen.
  • Svaki učesnik (ili grupa autora) na konkurs može da pošalje JEDAN rad, koji je objavljen od 01. septembra 2016. godine do 04. septembra 2017. godine.

Uz rad treba dostaviti prijavni formular koji ćete pronaći ispod teksta i kratku biografiju autora.

Kako dostaviti radove?

Radovi se dostavljaju poštom na adresu: Centar za organsku proizvodnju - za nagradni konkurs, Maršala Tita 179, 21425 Selenča ili mejlom selencaorganic@gmail.com.

Rad iz štampanog medija (novinski prilog) može da se dostavi kao isečak iz medija (da bude vidljivo o kojem se mediju radi) ili skenirano iz medija u kojem je objavljen.

Rad objavljen na webu koji se šalje poštom, mora biti narezan na kompakt disk sa navođenjem linka za taj rad.

Radijski i televizijski prilozi mogu da se pošalju poštom (narezani na kompakt disk) ili mejlom. Ako su radovi na podkastu, napisati link za taj rad na internetu. Obavezno napisati datum kada je emitovan ili objavljen prilog.

Radovi mogu biti objavljeni na srpskom jeziku ili na jezicima nacionalnih zajednica, uz koji je potrebno poslati prevod na srpski jezik.

Nagrade

U svakoj od četiri kategorije dodeljuje se po jedna nagrada - trodnevno studijsko putovanje u Mađarsku, Češku ili Slovačku i paket organskih proizvoda.

U slučaju nezadovoljavajućeg kvaliteta radova ili neprijavljenih radova u nekoj kategoriji, u toj kategoriji neće biti dodeljena nagrada.

Žiri koji odlučuje o nagradama imenuje Upravni odbor Centra za organsku proizvodnju Selenča. Za dodatne informacije osoba za kontakt je Mirjana Damjanović Vučković na mejl mirjana.damjanovicvuckovic@gmail.com ili telefon 069 707 217.

Nagrađeni će o rezultatima konkursa biti obavešteni najkasnije 22. septembra 2017. godine i obavezuju se da će doći na dodelu nagrada u Selenču. Putne troškove (cena autobuske karte ili benzina) plaća organizator konkursa.

Konkurs traje od 30.06.2017. do 04.09.2017. godine u 20 časova (prvi ponedeljak u septembru). Nagrade će biti dodeljene 29. septembra 2017. godine u Selenči, kada se održava 11. Forum o organskoj proizvodnji.

Jedanaesti Forum organske proizvodnje

Tradicionalni Forum bi.e održan 29. septembra 2017. godine u Selenči. Tema je "Organska proizvodnja - kuda ide Srbija".

Značajan segment biće Međunarodni poslovni susreti AgroOrganic B2B 2017. U okviru Foruma održava se i Festival hrane pripremljene po tradicionalnim recepturama.

Forum se organizuje uz podršku Vlade AP Vojvodine, a u suorganizaciji Poljoprivrednog Univerziteta u Nitri (Slovačka), Evropske preduzetničke mreže u Srbiji i SPESCOM Consulting-a iz Novog Sada.​

Foto: Centar za organsku proizvodnju Selenča / Facebook


Dokumenti


Tagovi

Forum organske proizvodnje Mirjana Damjanović Vučković Konkurs Selenča


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić