Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ENAJ
  • 05.09.2021. 11:00
  • Ljubljana, Slovenija

Lisa Beloči - nova predsednica Evropskog udruženja agrarnih novinara

Italijanska novinarka Lisa Beloči izabrana je na godišnoj skupštini da vodi ENAJ kroz naredne tri godine, zajedno sa ostalih sedam članova uprave.

Foto: Vedran Stapić
  • 42
  • 16
  • 0

Krovno Evropsko udruženje agrarnih novinara (ENAJ) juče je u Sloveniji dobilo novu predsednicu. Lisa Beloči iz Italije izabrana je da na godišnjoj skupštini vodi ENAJ kroz naredne tri godine, zajedno sa ostalih sedam članova uprave u sastavu Jane Boloh iz Francuske, Adriana Krebsa iz Švajcarske, Demijana O’Relija iz Irske, Katarine Sojser iz Nemačke, Vedrana Stapića iz Hrvatske, Marjolajn van Vorkom iz Holandije i Jefa Verherena iz Belgije.

Sednica predstavnika evropskih članica održana je u Ljubljani po prvi put u hibridnom izdanju, gde je uz okupljene, jedan deo delegata prisustvovao i glasao putem interneta.

Nakon 10 godina služenja u ovoj organizaciji, dosadašnji predsednik Hans Simes povukao se iz svih izvršnih tela ovog udruženja koje uskoro obeležava deceniju delovanja.

Okupljeni novinari ovih dana imaju i priliku da se upoznaju sa slovenskom poljoprivredom u studijskom putovanju koje povodom slovenskog predsedanja Većem EU organizuje tamošnje udruženje agrarnih novinara - DANS (Društvo agrarnih novinarjev Slovenije). 


Foto prilog


Tagovi

Evropsko udruženje agrarnih novinara ENAJ Lisa Beloči Hans Simes Predsednica Slovenija


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.