Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sastanak
  • 23.05.2024. 11:00

Martinović poručio poljoprivrednicima: Razgovaraćemo sa svima

Poljoprivrednici i ministar bi trebali da održe sastanak nakon 27. maja.

Foto: Vedran Stapić
  • 620
  • 72
  • 0

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Martinović rekao je juče (22.5.) prilikom posete Čačku da će razgovarati sa svima koji žele razgovor, o svim poljoprivrednim temama. On je negirao informacije koje su iznete u pojedinim medijima, a koje se odnose na to da on kao resorni ministar ne želi da razgovara sa predstavnicima određenih poljoprivrednih udruženja.

"Iznete informacije su neosnovane, već smo razgovarali sa malinarima u Arilju, a razgovaraćemo sa svima koji žele razgovor, o svim poljoprivrednim temama", naglasio je Martinović.

Martinović prošetao sajmom, sastanak sa poljoprivrednicima posle 27. maja

Pre nekoliko dana je iz kabineta ministra udruženjima poljoprivrednika poslat mejl u kojem su zamoljeni za strpljenje zbog trenutnih Martinovićevih obaveza.

“Imajući u vidu da je Kabinet ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u fazi formiranja, kao i zbog unapred preuzetih bilateralnih sastanaka i održavanja 91. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, obaveštavamo vas da će vas ministar Martinović primiti na sastanak u nedelji od 27. maja. Molimo vas za razumevanje i blagovremeno ćemo vas kontaktirati kako bi se precizirao datum održavanja sastanka", pisalo je u mejlu.

Ujedinjena udruženja poljoprivrednika Srbije početkom maja su uputila zahtev Vladi Srbije, premijeru Milošu Vučeviću i ministru poljoprivrede Aleksandru Martinoviću za sastankom. Teme treba da budu dogovori iz Kisača i iz Palate Republike Srbije - ispunjenje zahteva iz novembra, izmena zakona o akcizama i PIO fondu poljoprivrede i razno. 


Tagovi

Aleksanadar Martinović Udruženja poljoprivrednika Sastanak Miloš Vučević Teme sastanka Zahtevi poljoprivrednika


Autorka

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".