Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 16.11.2015. 16:30

MF 5713 SL je traktor godine 2016!

MF 5713SL je u kategoriji "Najbolji univerzalni traktor" od strane nezavisnog žirija, koji se sastoji od 23 međunarodna novinara, izabran za traktor godine 2016.

  • 1.427
  • 69
  • 0

MF 5713 SL je u kategoriji "Najbolji univerzalni traktor" od strane nezavisnog žirija, koji se sastoji od 23 međunarodna novinara, izabran za traktor godine 2016. Austro Diesel je na sajmu Austro Agrar u hali 4, štand 401, pored traktora godine 2016. predstavio celokupnu proizvodnu paletu kompanije Massey Ferguson.

"Massey Ferguson je veoma zadovoljan zbog ove značajne nagrade, naročito u ovom za nas tradicionalno važnom segmentu snage", kaže Skot Kempbel, direktor marketing servisa Massey Ferguson. Pored niza jedinstvenih karakteristika i upečatljivog ukupnog koncepta, odlučujuću ulogu kod odluke ekspertske grupe imao je inovativan sistem obrade izduvnih gasova i njegova integracija u traktoru.

Beskompromisno rešenje izduvnih gasova

Predstavnici Massey Ferguson-a

All in One sistem obrade izduvnih gasova koji ne zahteva održavanje, kompaktno smešten bočno ispod traktora, omogućava da četvorocilindrični motor zapremine 4,4l kompanije Agco power ispunjava stroge propise za izduvne gasove Tier 4 final, bez potrebe za kompromisima u pogledu snage, potrošnje goriva i AdBlue-a, preglednosti, rastojanja od tla, troškova servisiranja ili radnog komfora.

Sistem za prečišćavanje izduvnih gasova raspolaže tzv. swirl (vrtložnim) sistemom, kojim se izduvni gasovi i AdBlue optimalno mešaju tako da nastaje manja potreba za hlađenjem i paket hladnjaka na taj način može da bude veoma kompaktan.

SCR sistem i DOC su smešteni bočno desno ispod kabine, u jedinici koja je takođe vrlo kompaktna. Na taj način je bilo moguće zadržati dizajn sa otvorenim pogledom sa kratkim, jako spuštenim poklopcem motora, koji obezbeđuje najbolju vidljivost u klasi i izuzetnu okretnost.

Više informacija i fotografija možete pronaći ispod članka ili na sledećem linku.


Tagovi

Massey Ferguson Austro Diesel MF 5713SL Austro Agrar Skot Kempbel Agco Power


Partner