Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.
  • Oranice u Vojvodini
  • 21.07.2015. 14:30

Milijardu dinara za odvodnjavanje u Vojvodini

Radovi su vredni milijardu dinara, a cilj im je poboljšati funkcionalnost sistema za odvodnjavanje i time sprečiti zadržavanje vode na oranicama Vojvodine.

Foto: depositphotos.com, emjaysmith
  • 43
  • 3
  • 0

Tokom avgusta trebalo bi da se privedu kraju radovi na uređenju i čišćenju kanalske mreže čiji je cilj poboljšati funkcionalnost sistema za odvodnjavanje i time sprečiti zadržavanje vode na oranicama Vojvodine.

Radovi su započeti kroz prošlogodišnji program sufinansiranja lokalnih samouprava i pokrajine, a vredni su milijardu dinara.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo za spomenute je radove obezbedio 60% sredstava, dok su ostatak od 40% obezbedile vojvođanske opštine.

Najviše novca, blizu 500 miliona, koštaće radovi na kanalskoj mreži u Banatu. Na području Bačke biće uloženo oko 418, a na području Srema oko 115 miliona dinara, naveli su u Javnom vodoprivrednom preduzeću Vode Vojvodine.

Foto: depositphotos.com, emjaysmith


Tagovi

Vojvodina Oranice Odvonjavanje Banat Bačka Srem Vode Vojvodine Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu Zadržavanje vode

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svetlana Medić Marković iz Obrovca nada se dobrom rodu kajsije. Još malo pa će biti zrele, žute, meke i mirisne!!!