Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pančevački ratari
  • 24.10.2015. 14:00

Ministarka na sastanku sa pančevačkim ratarima

Ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković održala je sastanak sa predstavnicima udruženja "Pančevački ratari" iz Dolova.

  • 45
  • 2
  • 0

Ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković održala je u petak, 23.10.2015., sastanak sa predstavnicima udruženja "Pančevački ratari" iz Dolova, na temu predloženih izmena Zakona o poljoprivrednom zemljištu, subvencija u poljoprivrednoj proizvodnji, kao i drugim temama iz sektora poljoprivrede.

Iz Ministarstva poručuju kako su predstavnici udruženja istakli zahvalnost prema Ministarstvu zbog prihvaćenih predloga za izmenu Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Ministarka Bogosavljević Bošković je obavestila predstavnike udruženja i da se intenzivno radi na pronalaženju načina za realizaciju preostalih pristiglih zahteva za isplatu subvencija.

Na sastanku je zajednički ocenjeno da je za aktuelnu situaciju potrebno i razumevanje od strane poljoprivrednika, a što je bio slučaj i prethodnih godina, kada je takođe broj zahteva za isplatu subvencija prevazilazio iznos sredstava koja su dostupna u budžetu. Na sastanku je dogovoreno i da se razgovori nastave, kako bi se i u narednom periodu obezbedio visok stepen saglasnosti u vezi mera agrarne politike koje predlaže Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije


Tagovi

Snežana Bogosavljević Bošković Isplata subvencija Pančevački ratari Zakon o poljoprivrednom zemljištu Poljoprivrednici Subvencije Poljoprivredna proizvodnja