Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Elektronski zahtevi
  • 29.12.2020. 10:00

Moguće podnošenje elektronskih zahteva iz oblasti zaštite bilja

Elektronski zahtevi se mogu podneti za usluge poput: priznavanja registracije sredstva za zaštitu bilja, zatim upis u Registar proizvođača semena, rasada, micelija jestivih i lekovitih gljiva, promene podataka u Registru istog i drugo.

Foto: Bigstock/wellphoto (ilustracija)
  • 77
  • 5
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za zaštitu bilja je uz podršku Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, kroz projekat Vlade Republike Srbije u cilju unapređenja poslovnog okruženja omogućila podnošenje elektronskih zahteva na portalu eUprava u delu Privreda-Usluge-Poljoprivreda-Zaštita bilja.

Elektronski zahtevi se mogu podneti za usluge poput: priznavanja registracije sredstva za zaštitu bilja, izmene rešenja o priznavanju registracije sredstava za zaštitu bilja, ukidanje rešenja o istom, zatim upis u Registar proizvođača semena, rasada, micelija jestivih i lekovitih gljiva, promene podataka u Registru istog, upis u Registar proizvođača sadnog materijala voćaka, vinove loze i hmelja, promene podataka istog, upis u Registar distributera i uvoznika sredstava za zaštitu bilja i drugo. 

Jednostavnim klikom na željenu uslugu otvarate sajt eUprave

Podnošenje zahteva elektronskim putem moguće je za preko 20 usluga na pomenutom sajtu sa detaljnim uputstvima i video zapisom, jednostavnim klikom na željenu opciju koja će vas odvesti do portala eUprave.

Zbog toga da biste koristili usluge Uprave za zaštitu bilja, neophodno je da se registrujete i prijavite na sajt eUprava.


Tagovi

EUprava Elektronski zahtevi Zaštita bilja Ministarstvo poljoprivrede


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...