Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prijavi se
  • 13.03.2019. 07:00

Na Agroklubu sve je puno sreće, uloguj se i čekaj s nama proleće :)

S dolaskom proleća delimo još deset majica! A kako u proleće ima sve više obaveza, odlučili smo da za učestvovanje u nagradnoj igri ne trebaš da radiš ništa posebno!

Foto: Agroklub
  • 359
  • 24
  • 1

Voliš pregledati vesti na portalu, proveriti ponudu oglasa, otići do KLUBa videti šta je novo, lajkovati neku objavu, komentarisati drugu? Odlično, ništa ne menjaj! Radi sve isto kao i do sada, samo budi ulogovan (prijavljen). I to je to! Tako možeš postati jedan od deset ponosnih vlasnika AK majice. Budi vredna/an, drži se svog posla, a mi ćemo napraviti ostalo.

Šta trebaš raditi?

Ako budeš prijavljen na AK tokom prvog dana proleća21.03.2019. - ulaziš u uži izbor za majicu. To znači da baš ti možeš postati vlasnik jedinstvene majice ... koju onda možeš ponosno nositi po selu, na pivo s prijateljima ili na porodični ručak. 

Samo zapamti da trebaš biti prijavljen 21.03.2019., a mi ćemo posebnim algoritmom odabrati deset najsrećnijih. Prijaviti se naravno možeš i ranije, tako možeš učestvovati u izboru i bez gledanja na kalendar.

Kakve AK majice?

Mi znamo koliko je bitna kupovina lokalnih proizvoda, a vi znate koliko se zalažemo za promociju naše poljoprivrede. Baš zato smo napravili ovu majicu Think globaly, but eat locally iliti Misli globalno, ali jedi lokalno #misliglobalno #jedilokalno

Majica je iz lega-lega serije, od 100% pamuka, savršenog kroja i kvalitetnog šava. U zelenoj je boji kako bi te pripremili da se stopiš s prolećem u maniru kameleona ;)

Dakle, odmah se prijavi na Agroklub i proveri jesu podaci na profilu ispravni jer osvojenu majicu šaljemo na navedenu adresu.

Izvlačenje dobitnika biće u petak, 22.03.2019 na društvenoj mreži KLUB.

Dočekajmo proleće zajedno!

Evo i linka: Klikni i prijavi se

Srećnooo!


Tagovi

Agroklub Promocija


Autorka

Mirta Vekic

Više [+]

Klikće, surfuje i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog postojanja kao takvog. U večnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljka mačaka.