Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potera za traktoristom
  • 15.02.2019. 14:00

Na malom Džon Diru bežao policiji sat vremena po njivi

Prvo je nasrnuo traktorom na policajca, a onda se dao u beg. Hapšenje je bilo prilično brutalno.

Foto: YouTube/PrintScreen
  • 917
  • 45
  • 1

Nesvakidašnja potera odvijala se početkom februara u teksaškom gradu Driskolu (Driscollu), tačnije rečeno, na polju u okolini grada. Naime, 45-godišnji Alan Bade (Alan Baade) je na malom Džon Dir (John Deere) traktoru čak sat vremena bežao od policije po teksaškim njivama. 

A zašto su ga jurili? Bade je optužen za špijuniranje u okrugu Nueces, ali nije mu odobrena kaucija, piše Circa. U kontaktu sa policijom, prvo je nasrnuo traktorom na policajca, a onda je sa lokalne ulice skrenuo u njivu gde ga policija svojima autima neprilagođenim za vožnju po brazdama nije mogla stići iako je vozio vrlo sporo. 

Ipak, na rubu njive dočekao ga je policajac uperivši pištolj u njega, pa je Alan digao ruke na predaju i pre nego što je zaustavio traktor. Tada su iz automobila izašli i drugi policajci i prilično brutalno ga skinuli sa traktora. Alan se baš i nije dao, držeći se za volan. Čini se kako ni sam nije bio svestan što ga je zapravo snašlo. Zadnje minute potere možete pogledati u videu ispod članka

U policijski automobil koji je čekao na ulici s upaljenim rotirajućim svetlima su ga doslovno odneli, a on se i pri ulasku opirao. Nakon toga je odveden u pritvor, a onda i prebačen u zatvor u okrugu Nueces gde je uz optužbu za špijuniranje nakalemio još ozbiljnije - optužbe za teški napad na policajca i izbegavanje hapšenja. 


Tagovi

Potera za traktoristom Policijska potera Alan Baade Hapšenje


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.