Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nacionalni program
  • 12.03.2022. 10:00

Nacrt Nacionalnog programa ruralnog razvoja 2022-2024. na uvid javnosti

Nacrt Programa stavljen je na uvid javnosti i putem veb-sajta Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Foto: Depositphotos/Megaloman1ac
  • 100
  • 20
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede obaveštava zainteresovanu javnost o početku konsultativnog procesa u vezi sa Nacrtom Nacionalnog programa  ruralnog razvoja za period 2022-2024. godine, čija je izrada počela 16. avgusta 2021. godine na prvom sastanku Radne grupe, u skladu sa Rešenjem ministra. O početku izrade je 12. novembra 2021. godine putem zvaničnog sajta Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede a 01. marta 2022. godine i putem  platforme E-konsultacije obaveštena zainteresovana javnost.

Ovaj program doprinosi ostvarivanju strateških ciljeva utvrđenih Strategijom razvoja poljoprivrede i ruralnog razvoja Republike Srbije za period 2014 - 2024. godine ("Službeni glasnik RS", broj 85/14), kojom su definisani dugoročni pravci razvoja poljoprivrede i ruralnog razvoja. Kao planski dokument, Nacionalni program reguliše sprovođenje politike ruralnog razvoja u Republici Srbiji u narednom trogodišnjem periodu, kao i dinamiku i način usklađivanja sa Zajedničkom poljoprivrednom politikom EU.

Nacrt Programa možete pogledati u dokumentu ispod teksta

Nacrt Programa stavljen je na uvid javnosti i putem veb-sajta Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Molimo sve zainteresovane da svoje komentare i sugestije na Nacrt Programa dostave na elektronsku adresu branislav.veljkovic@minpolj.gov.rs do 30. marta 2022. godine. 


Dokumenti


Tagovi

Nacionalni program Nacrt Uvid javnosti Ciljevi poljoprivredne politike Strategija razvoja poljoprivrede


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...