• Najbolji u agrobiznisu
  • 18.05.2018. 11:25

Najbolji u Agrobiznisu - Agroklub odneo nagradu za medijski doprinos

Informacioni sistem u poljoprivredi Agroklub dobitnik je ovogodišnje nagrade Novosadskog sajma za medijski doprinos u agrobiznisu - Najbolji u Agrobiznisu.

Foto: Mladen Sekulić
  • 2.020
  • 110
  • 2

Ovogodišnji, 85. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu upravo ovih dana povezuje veliki broj izlagača i posetilaca.  Ova sajamska manifestacija, vodeća u regionu, ne samo da okuplja najveće kompanije agrara nego i posebnim priznanjima ukazuje na najbolje što ovaj sektor može da ponudi. 

Nagrada za medijski doprinos u agrobiznisu

Tim  povodom je u kongresnom centru Master Novosadskog sajma sinoć održana svečanost Veče šampiona. Tako je najboljim preduzetnicima iskazana čast, a posebnim priznanjima za zasluge i rezultate nagrađeni su najbolji po izboru ove sajamske kuće. Jedno od priznanja ostaje u Novom Sadu, jer je nagradu Najbolji u agrobiznisu ove godine poneo Agroklub za medijski doprinos u agrobiznisu. Ovaj onlajn medijski projekat u poljoprivredi od 2015. godine ima sedište za Srbiju u Novom Sadu.

Kvalitetna informacija važna za razvoj agrara

U ime Agrokluba priznanje je primio Mario Relatić, jedan od suvlasnika, koji je tim povodom i podelio svoje utiske: "Ovo priznanje je velika čast, a istovremeno i obaveza da nastavimo rad na onom u čemu smo najbolji.  S jedne strane, to je odgovornost da i nadalje omogućavamo poljoprivrednicima sve potrebne informacije za njihovo poslovanje. Sigurni smo da će oni na temelju njih donositi svoje buduće odluke. Verujem da je čitavom društvu važno da te odluke budu što kvalitetnije - za bolju budućnost sela i što kvalitetniju hranu za sve. S druge strane to je ujedno i potvrda naše tržišne pozicije, kada je pitanju medijski uticaj Agrokluba u digitalnom prostoru regiona i sektora." 
 


Foto prilog


Tagovi

Agroklub Novosadski sajam 85. Poljoprivredni sajam Veče šampiona 2018 Mario Relatić Najbolji u agrobiznisu


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Vlasnik SLinka, bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rešenja, a s vremena na vreme, u trenucima inspiracije, nešto i napiše. :)