Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jeftinije gorivo
  • 23.08.2015. 08:30

Niže cene goriva za poljoprivrednike

Poljoprivrednike do 15. novembra kroz akciju Agro vikend očekuje popust prilikom kupovine gasnog ulja 0,1 na 146 NIS Petrol benzinskih stanica u Srbiji.

  • 243
  • 9
  • 0

Poljoprivrednici koji kupuju gorivo na benzinskim stanicama NIS Petrola mogu do 15. novembra, u okviru akcije "Agro vikend", koja je organizovana u susret predstojećim poljoprivrednim radovima, da ostvare dodatni popust od pet dinara po litru gasnog ulja 0,1, saopšteno je iz NIS-a.

Akcija se sprovodi svakog vikenda

Promotivna akcija se sprovodi na 146 NIS Petrol benzinskih stanica širom Srbije, svakog vikenda, subotom i nedeljom, i traje do 15. novembra.

"Korisnici NIS Agro kartica, uz već postojeće sniženje od tri dinara po litru koje imaju, mogu da ostvare ukupan popust od osam dinara po litru gasnog ulja 0,1 a korisnici NIS Zlatne Agro kartice, prilikom kupovine tog gasnog ulja mogu da ostvare popust od 10 dinara", navedeno je u saopštenju. Korisnik navedene kartice može da bude fizičko lice, preduzetnik ili pravno lice koje ima aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva.

Detaljne informacije o akciji "Agro vikend", kao i spisak stanica na koje se odnosi promotivna aktivnost, dostupne su na sajtu NIS Petrola, a mogu se dobiti i besplatnim pozivom na broj kol centra NIS-a 08-0000-8888.


Izvori

Tanjug


Tagovi

Cene goriva Poljoprivrednici NIS Petrol Agro kartica Poljoprivredna domaćinstva Poljoprivredni radovi Agro vikend

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.