Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Victoria Logistic
  • 22.06.2016. 12:00

Novi AgroPort centar u Bačkoj Palanci!

Zaokružen paket usluga i proizvoda za partnere kompanije Victoria Logistic proširen je novom uslugom skladištenja, pakovanja i lučkih usluga za merkantilnu robu i veštačko đubrivo, na jednom mestu, u Bačkoj Palanci.

  • 1.032
  • 48
  • 0

Zaokružen paket usluga i proizvoda za partnere kompanije Victoria Logistic proširen je novom uslugom skladištenja, pakovanja i lučkih usluga za merkantilnu robu i veštačko đubrivo, na jednom mestu, u Bačkoj Palanci.

Victoria Logistic AgroPort Centar osmišljen je da unapredi poslovanje svojih partnera, ali i svih onih kojima su prioriteti u poslovanju - kvalitet, sigurnost, efikasnost i brzina.

Skladišni prostor velikog kapaciteta

Skladištenje zrna u silosu od 25 hiljada tona obezbeđuje kapacitet dnevnog prijema 1.500t po danu, uslugu dorade kvaliteta zrna u vidu čišćenja, sušenja, fumigacije i razdvajanje zrna po kvalitetu, obezbeđenje kvantitativne i kvalitativne sigurnosti zrna, praćenje temperature zrna 24/7, dnevni kapacitet sušenja 600 do 700 tona, dnevni kapacitet otpreme 2.000 tona, uzorkovanje automatskom vakum sondom i konačno, jednu od najvažnijih prednosti - 5 km udaljenost od Luke Bačka Palanka. Kada je u pitanju merkantilna roba, Victoria Logistic AgroPort Centar u Bačkoj Palanci raspolaže skladišnim kapacitetima od 55 hiljada tona.

Silosni kapaciteti

Podno skladište u Luci Bačka Palanka kapaciteta od 30 hiljada tona, dnevnog kapaciteta prijema od 2 do 3 hiljade tona pruža sigurnost zrna u svakom pogledu, praćenje temperature 24/7, mogućnost provere svih uzoraka u SP Laboratoriji, dnevni kapacitet otpreme 2 hiljade tona, istovremeni prijem zrna iz dva plovila, istovremeni ukrcaj dva plovila, automatsko punjenje skladišta transportnim trakama, dve kolske vage.

Infrastruktura za skladištenje i pakovanje veštačkog đubriva

Kada je u pitanju uslužno pakovanje veštačkog đubriva, Victoria Logistic AgroPort Centar u Bačkoj Palanci pre svega obezbeđuje neophodnu infrastrukturu za skladištenje istog i to: skladištenje veštačkog đubriva kapaciteta 50 hiljada tona za rinfuznu robu, 30 hiljada tona za gotov paletizovan proizvod na otvorenim pistama i 5 hiljada tona za gotov paletizovan proizvod u zatvorenom prostoru, ali i iskrcaj dva plovila istovremeno sa kapacitetom dnevnog istovara od 3 hiljade tona kao i nabavku kompletne ambalaže potrebne za pakovanje.

Deo luke u Bačkoj Palanci

Sa dnevnim kapacitetom od 450 tona, pakovanje veštačkog đubriva moguće je realizovati u PE vreće od 1 do 50 kilograma, i u big bag vreće, nakon čega nude otpremu veštačkog đubriva dnevnog kapaciteta 2 hiljade tona. Svi zainteresovani mogu koristiti uslugu dodatne kontrole kvaliteta veštačkog đubriva koju obezbeđuje članica Grupe, SP Laboratorija. Končano, pružaju i organizovan transport do krajnje adrese.

Novi Victoria Logistic AgroPort Centar u Bačkoj Palanci nudi sistem rada po principu ključ u ruke. U Victoria Logistici znaju da je vreme novac zato u najkraćem roku, na jednom mestu, nude najkvalitetnije usluge uz nadzor svih procesa od strane kvalifikovanih radnika i vrhunskih profesionalaca. Za više informacija o svim uslugama obratite se stručnom timu na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Victoria Logistic Bačka Palanka Luka Agroport Silos Podno skladište Veštačko đubrivo SP Laboratorija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.