Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zaplena morskih konjića
  • 22.08.2016. 18:00

Oduzeto 2.000 švercovanih morskih konjića

Francuski carinici zaplenili su 2.000 komada osušenih morskih konjića koji su se nalazili u nekoliko poštanskih paketa na putu iz Gvineje za Vijetnam.

Foto: Oskanov/bigstockphoto.com
  • 334
  • 10
  • 0

Francuski carinici zaplenili su 2.000 komada osušenih morskih konjića, koji su se nalazili u nekoliko poštanskih paketa na putu iz Gvineje za Vijetnam, prenosi portal oslobođenje.ba.

Morske konjiće carinici su pronašli u plastičnim kesicama, u pošti, u predgrađu Pariza. Ove retke i zaštićene životinje su, kako se navodi, trebale da budu poslate na let za Vijetnam gde bi bile korišćene u tradicionalnoj medicini ili prodate turistima.

Carinici često sprovode zaplene ugroženih životinjskih vrsta, živih ili mrtvih, koje se, preko Francuske, krijumčare u treće zemlje.

Kao deo kampanje, u borbi protiv trgovine zaštićenim životinjskim vrstama, francusko Ministarstvo za zaštitu životne sredine je ove sedmice uvelo zabranu trgovine slonovačom i rogovima nosoroga.

Izvor: Oslobođenje.ba, Foto: Oskanov/bigstockphoto.com


Tagovi

Morski konjići Retke vrste Carina Zaplena Francuska Gvineja Vijetnam

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.