Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 21.08.2018. 14:00

Osvojite ulaznice za 26. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam!

Agroklub vas vodi na 26. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam i 3. Peti element kao i dve nove sajamske manifestacije - HOROP i GRO-KO!

Foto: Vedran Stapić
  • 1.751
  • 87
  • 0

Agroklub vas, u saradnji s Bjelovarskim sajmom, vodi na 26. Jesenji međunarodni bjelovarski sajam i 3. Peti element kao i dve nove sajamske manifestacije - HOROP i GRO-KO! Uz Prolećni sajam, ovo je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i regionu, a održaće se na dobro poznatom Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara od 07.-09.09.2018. godine.

Svoje proizvode i usluge u izlagačkom delu za privrednike predstaviće nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i oko 15 stranih država, a očekuje se da će sajam u tri dana obići oko 40.000 posetilaca. Kao i prethodnih godina, na 26. JMBS-u predstaviće se veliki broj izlagača s najnovijom poljoprivrednom mehanizacijom i opremom.

Najbolja grla na 26. Državnoj stočarskoj izložbi

Izuzetno bitan deo Jesenjeg sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posetilaca je najveća specijalizovana stočarska priredba u zemlji 26. Državna stočarska izložba na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspešniji uzgajivači sa svojim najboljim grlima i predstaviće trendove modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. 

Kao i prethodnih godina, na 26. JMBS-u predstaviće se veliki broj izlagača s najnovijom poljoprivrednom mehanizacijom i opremom!

U sklopu 26. državne stočarske izložbe održaće se Bambino kup, odnosno Kup mladih uzgajivača goveda koji je posvećen najmlađim uzgajivačima od dve do petnaest godina.

Sve veća ponuda za obnovljive izvore energije

Uz uobičajene teme poljoprivrednog i stočarskog karaktera, Jesenji sajam je već par godina obogaćen ponudom proizvoda i usluga vezanih za temu grejanja i obnovljivih izvora energije, s tim u vezi održaće se i 3. Peti element - sajam grejanja i obnovljivih izvora energije.

Novost: dve nove sajamske manifestacije

Od ove godine, Bjelovarski sajam uvodi u sklopu Jesenjeg sajma dve nove sajamske manifestacije, koje će izuzetno obogatiti ponudu proizvoda i usluga tokom ovog najvećeg događaja u zemlji i regionu.

  • HOROP - sajam opreme za hortikulturu
  • GRO-KO - sajam građevinske i komunalne opreme

Kako osvojiti ulaznice?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub je za 5 najsrećnijih čitalaca obezbedio po dve ulaznice! Prijave traju do utorka, 28. avgusta 2018. do 12 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Dobitnici će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su napisali u prijavi, a ulaznice će dobiti na kućnu adresu.

Srećno i vidimo se na 26. Jesenjem međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Jesenji sajam Gudovac Bjelovar Ulaznice Mehanizacija


Partner