Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća na polju
  • 02.08.2018. 15:30

Pijan okrenuo kombajn na krov?

Vozač je u kabini bio sam, ali na sreću, sve je uočio vozač drugog kombajna, koji je bio u blizini i brzo mu pritekao u pomoć. Unesrećeni 45-godišnji vozač odvezen je u bolnicu sa povredama nogu.

Foto: Bigstockphoto/Feel Photo Art/Policja Lubelska
  • 2.766
  • 136
  • 0

Jeste li čuli ikada da se kombajn okrenuo na krov? E pa i to može da se dogodi kada nezgodi kumuju uspon, ali i nešto alkohola. 

Naime, u poljskoj pokrajini Lublin tokom uspona na njivi, vozač kombajna je izgubio kontrolu zbog čega se vozilo okrenulo na krov. Kabina vozila prignječila je vozača, kom su slomljene obe noge. 

Vozač je u kabini bio sam, ali na sreću, sve je uočio vozač drugog kombajna, koji je bio u blizini i brzo mu pritekao u pomoć. Unesrećeni 45-godišnji vozač odvezen je u bolnicu sa povredama nogu i kako izveštava poljska policija, nije u životnoj opasnosti

Treba napomenuti da u policijskom izveštaju piše da su dva sata nakon nezgode policajci proverili u kakvom je stanju vozač bio kada mu se prevrnuo kombajn. Alkotest je dva sata nakon nesreće pokazao 0,4 promila alkohola u krvi, a sa toliko promila se javljaju tek manje smetnje u razboritosti i smanjenje opreza. No, čini se da je i to bilo dovoljno da, u situaciji kada je trebalo da kontroliše ogromno vozilo kao što je kombajn, vozač ne reaguje onako kako bi trebalo. 

Ovaj će Poljak, koji je jedva sačuvao živu glavu, ove poljoprivredne sezone odmarati, a svaki idući put pre nego sedne za kombajn, dobro će razmisliti o čašici rakijice ili flaši hladnog piva. 


Tagovi

Nesreća na polju Kombajn Alkohol Poljska Lublin


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta