AgroKlub.rs

\

Poljoprivredne vesti

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Poljoprivredne vesti » PKB prodaje zemljište i nepokretnosti

PKB prodaje zemljište i nepokretnosti

PKB korporacija Beograd

PKB prodaje zemljište i nepokretnosti

Datum: 13.09.2017. 10:15

Kategorija:

Poljoprivredne vesti

PKB prodaje građevinsko zemljište i nepokretnosti u Kovilovu i Borči. Mogu da se prijave i domaći i strani pojedinci, kao i firme.

"PKB korporacija Beograd" prodaje u Kovilovu građevinsko zemljište površine 3,6 hektara, a početna minimalna cena je 1,5 miliona evra. Ujedno se prodaju i nepokretnosti.

U ponudi su i dve parcele gradskog građevinskog zemljišta u naselju Borča od 1,8 i 1,2 hektara za početnu minimalnu cenu od 939.113 evra, odnosno 284.000 evra.

Ponude mogu da daju domaće i strane firme i pojedinci. Prodaja nepokretnosti će se sprovoditi prikupljanjem zatvorenih pismenih ponuda. Rok za dostavljanje je 20. septembar, a javno će biti otvorene dva dana kasnije, pišu Novosti.

Pripreme za prodaju PKB-a

Ministarstvo privrede priprema prodaju "PKB"-a. Za privatizacionog savetnika je još ranije izabrana kompanija "Dilojt" (Deloitte), čiji je zadatak da predloži najoptimalniji model prodaje, na osnovu procene vrednosti, strateškog značaja firme i iskazanog interesovanja investitora.

Foto: pasiphae / Bigstock

Broj pregleda članka: 756; Uspešnost članka: 79.8

Izvor: Novosti.rs

Tagovi: Prodaja zemljišta, PKB, Deloitte

Ključne reči članka: pkb, prodaje, zemljiste, i, nepokretnosti, prodaju, nepokretnosti, prodaje


Aleksandra Kekić

Svi tekstovi autora

Autorka Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena deviza: Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred.