Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PKB korporacija Beograd
  • 13.09.2017. 10:15

PKB prodaje zemljište i nepokretnosti

PKB prodaje građevinsko zemljište i nepokretnosti u Kovilovu i Borči. Mogu da se prijave i domaći i strani pojedinci, kao i firme.

Foto: pasiphae / Bigstock
  • 782
  • 38
  • 0

"PKB korporacija Beograd" prodaje u Kovilovu građevinsko zemljište površine 3,6 hektara, a početna minimalna cena je 1,5 miliona evra. Ujedno se prodaju i nepokretnosti.

U ponudi su i dve parcele gradskog građevinskog zemljišta u naselju Borča od 1,8 i 1,2 hektara za početnu minimalnu cenu od 939.113 evra, odnosno 284.000 evra.

Ponude mogu da daju domaće i strane firme i pojedinci. Prodaja nepokretnosti će se sprovoditi prikupljanjem zatvorenih pismenih ponuda. Rok za dostavljanje je 20. septembar, a javno će biti otvorene dva dana kasnije, pišu Novosti.

Pripreme za prodaju PKB-a

Ministarstvo privrede priprema prodaju "PKB"-a. Za privatizacionog savetnika je još ranije izabrana kompanija "Dilojt" (Deloitte), čiji je zadatak da predloži najoptimalniji model prodaje, na osnovu procene vrednosti, strateškog značaja firme i iskazanog interesovanja investitora.

Foto: pasiphae / Bigstock


Izvori

Novosti.rs


Tagovi

PKB Deloitte Prodaja zemljišta


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.