Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konkurs Fruits&Berries
  • 27.04.2015. 09:35

Podsticaji za nabavku opreme i mehanizacije

Objavljena je rang lista podnosilaca prijava na konkurs Fruits&Berries za investicije u proizvođačko prerađivačke kapacitete.

Foto: depositphotos.com
  • 116
  • 4
  • 0

Uprava za agrarna plaćanja utvrdila je rang listu podnosilaca prijava na konkurs Fruits & Berries za investicije u proizvođačko prerađivačke kapacitete.

Podnosiocima konkursnih prijava rangiranim pod rednim brojevima od 1 do 66, odobravaju se podsticaji za nabavku nove opreme i mehanizacije u ukupnom iznosu od 140 miliona dinara.

Podsetimo, Fruits&Berries, projekat podrške sektoru jagodičastog voća na jugu Srbije, počeo je u novembru 2010. godine. Razvijen na osnovu bilateralnog sporazuma i posebnog sporazuma o implementaciji. Program finansiraju Vlada Kraljevine Danske i Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, u ukupnom iznosu od 9.25 miliona evra (donacija Vlade Kraljevine Danske je 5.35 miliona evra, a Vlade Republike Srbije 3.9 miliona evra).

Foto: depositphotos.com; VladimirNenezic


Dokumenti


Izvori

Uprava za agrarna plaćanja


Tagovi

Podsticaji Nabavka opreme Bilateralni sporazum Konkurs Fruits&Berries Rang lista Kraljevina Danska Uprava za agrarna plaćanja

Da li podržavate proteste ratara u Srbiji?

2280

  • 10.08.2022. - 17.08.2022.

Glasova: 2134

Da, potpuno su opravdani 93,6%

Glasova: 102

Ne, nemaju prava da se žale 4,5%

Glasova: 44

Nisam upućen/a i ne zanima me 1,9%

Pregled ankete

Pregled ankete

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Berba kupina u selima podno Rudnika u punom je jeku. Iako je sušan period voćari su zadovoljni ovogodišnjim prinosom ali i kvalitetom plodova. Saša Savić gaji ovo voće na površini od 25 ari i očekuje prinos od oko šest tona. Cena kupine ove... Više [+]