Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konkurs Fruits&Berries
  • 27.04.2015. 09:35

Podsticaji za nabavku opreme i mehanizacije

Objavljena je rang lista podnosilaca prijava na konkurs Fruits&Berries za investicije u proizvođačko prerađivačke kapacitete.

Foto: depositphotos.com
  • 128
  • 4
  • 0

Uprava za agrarna plaćanja utvrdila je rang listu podnosilaca prijava na konkurs Fruits & Berries za investicije u proizvođačko prerađivačke kapacitete.

Podnosiocima konkursnih prijava rangiranim pod rednim brojevima od 1 do 66, odobravaju se podsticaji za nabavku nove opreme i mehanizacije u ukupnom iznosu od 140 miliona dinara.

Podsetimo, Fruits&Berries, projekat podrške sektoru jagodičastog voća na jugu Srbije, počeo je u novembru 2010. godine. Razvijen na osnovu bilateralnog sporazuma i posebnog sporazuma o implementaciji. Program finansiraju Vlada Kraljevine Danske i Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, u ukupnom iznosu od 9.25 miliona evra (donacija Vlade Kraljevine Danske je 5.35 miliona evra, a Vlade Republike Srbije 3.9 miliona evra).

Foto: depositphotos.com; VladimirNenezic


Dokumenti


Izvori

Uprava za agrarna plaćanja


Tagovi

Podsticaji Nabavka opreme Bilateralni sporazum Konkurs Fruits&Berries Rang lista Kraljevina Danska Uprava za agrarna plaćanja