Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kim Džong Un
  • 30.08.2016. 18:00

Pogubljen bivši korejski ministar poljoprivrede

Strani mediji izveštavaju da je početkom avgusta vrhovna vlast Severne Koreje naredila da se javno pogube dvojica visokih funkcionera te države i to protivvazdušnim raketama!

Foto: Reuters
  • 972
  • 126
  • 0

Strani mediji izveštavaju da je početkom avgusta vrhovna vlast Severne Koreje naredila da se javno pogube dvojica visokih funkcionera te države i to protivvazdušnim raketama, piše portal Fox News.

Jedan od njih, bivši ministar poljoprivrede Hvang Min je likvidiran jer se, prema pisanju medija, suprotstavio Kim Džong Unu i izazivao ga svojim predlozima, dok je bivši službenik tamošnjeg Ministarstva prosvete Ri Jon Džin pogubljen jer je zadremao na jednom od sastanaka. Zbog severnokorejskih državnih tajni, izveštaje o kaznama i državnim čistkama teško je potvrditi.

Kim Džong Un lane likvidirao i bivšeg ministra odbrane!

Kim Džong Unu ovo nije prvi slučaj javne likvidacije protivvazdušnim raketama. Naime, prošle godine bivši ministar odbrane Hion Jong Čol pogubljen je jer je takođe zaspao na sastanku, nakon čega je i odgovarao Kimu na optužbe.

Foto: Reuters


Tagovi

Severna Koreja Kim Džong Un Ministar poljoprivrede Likvidacija Svet


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.