Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa đubriva
  • 07.03.2023. 11:10
  • Cabuna

Policija kradljivce đubriva jurila po selu - jednog privela, drugi im pobegao

Dva su muškarca pokušala da ukradu džakove sa veštačkim đubrivom. Međutim, redovna policijska kontrola omela ih je usred posla.

Foto: Depositphotos/katukphoto1/Corepics (ilustracija)
  • 1.355
  • 175
  • 0

Dvojica muškaraca pokušala su u noći subote na nedelju u mestu Cabuni iz Brazde (HR), poznatog virovitičkog preduzeća čije su delatnosti trgovina stočne hrane, poljoprivredna apoteka, poljoprivredna proizvodnja i prevoz ukrasti vreće veštačkog đubriva, piše ICV.

U dvorište trgovine su ušli tako što su savili žičanu ogradu, onesposobili video nadzor te skinuli katanac sa ulaznih vrata prodavnice. Kako bi mogli kroz ogradu izvesti ukradeno skinuli su metalni panel i naslagali vreće da ih lakše prebace u vozilo.

Međutim, u tom ih je naumu prekinula redovna policijska kontrola. Policijski službenici su dolaskom na mesto događaja zatekli dve nepoznate muške osobe koje su se na izdate naredbe policijskog službenika oglušile i počele da beže, izvestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Dakle, jedan počinilac je pobegao, a drugog su lovili po selu, dok ga nisu, kako opisuju, uz upotrebe sile uhapsili. Priveli su ga u službene prostorije policijske uprave.

Protiv 26-godišnjaka podneta je kaznena prijava nadležnom Opštinskom državnom tužilaštvu zbog teške krađe u pokušaju, dok policija za drugim počiniteljem traga.


Tagovi

Krađa Brazde Policija Đubrivo Poljoprivredna apoteka


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta