Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Duvan
  • 02.03.2023. 10:30
  • Sremski okrug, Vojvodina, Sremska Mitrovica

Policija zaplenila 1,2 tone duvana u listu

MUP će u saradnji sa Poreskom policijom podneti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca sa područja Pančeva.

Foto: MUP
  • 94
  • 34
  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, Službom za suzbijanje kriminala, zaplenili su tonu i 200 kilograma duvana u listu i, u saradnji sa Poreskom policijom, podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca sa područja Pančeva, osumnjičenog za nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Pronađene bale ukupne težine 1.200 kilograma

Prilikom kontrole kombija kojim je upravljao osumnjičeni, kod naplatne rampe Šimanovci, policija je u tovarnom delu pronašla 33 bale duvana ukupne težine 1.200 kilograma, bez potrebne dokumentacije.


Tagovi

Duvan u listu Akcizna roba MUP Zaplena Krivična prijava


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]