Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prokuplje
  • 26.04.2017. 18:00

Poljoprivredna stručna služba ponovo radi

Poljoprivredna stručna služba iz Prokuplja nije radila četiri meseca, jer su savetodavci štrajkovali zbog neisplaćenih zarada tokom pola godine. Ponovo su počeli sa radom, a Vlada je imenovala novo rukovodstvo.

Foto: prokuplje.org.rs
  • 1.099
  • 53
  • 0

Poljoprivredna stručna služba iz Prokuplja nije radila četiri meseca, jer su savetodavci štrajkovali zbog neisplaćenih zarada tokom pola godine. Ponovo su počeli sa radom, a Vlada je imenovala novo rukovodstvo. Nadaju se da će svi problemi sada biti prevaziđeni.

Stručnu pomoć će sada moći da očekuju i stočari. Radiće se na uvođenju standarda kada je reč o mlekarstvu i podizanju kvaliteta mleka. Igor Petrović, savetodavac iz ove službe, rekao je za RTS da veruje da će to poboljšati i cenu.

Žarko Koprivica, novi direktor, rekao je da su od Ministarstva poljoprivrede dobili obećanje o reprogramu duga, a očekuje se i potpisivanje Ugovora o poverenim poslovima, čime bi trebalo da se ostvare uslovi za redovno isplaćivanje zarada.

Foto: prokuplje.org.rs


Izvori

RTS


Tagovi

Igor Petrović Igor Petrović Poljoprivredna stručna služba Prokuplje


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.