Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Aleksa Šantić
  • 17.12.2015. 11:00

Ponovo oglašena prodaja "Aleksa Šantić"

Agencija za privatizaciju danas je ponovo oglasila prodaju 70 odsto kapitala poljoprivrednog preduzeća "Aleksa Šantić".

Foto: Agencija za privatizaciju Republike Srbije
  • 146
  • 5
  • 0

Agencija za privatizaciju danas je ponovo oglasila prodaju 70 odsto kapitala poljoprivrednog preduzeća "Aleksa Šantić" iz istoimenog mesta kod Sombora, po početnoj ceni od oko 400.000 evra. Otvaranje ponuda je 20. januara 2016. godine.

Prethodni tender, na kojem je početna cena bila 802.000 evra, proglašen je neuspešnim jer nije stigla nijedna ponuda. Preduzeće "Aleksa Šantić" ima 179 zaposlenih, a u njegovom vlasništvu su dve farme svinja, silos, skladište, mešaona stočne hrane, sušara.

Deo imovine tog preduzeća prodat je u aprilu ove godine, za oko osam miliona evra, firmi Agriser u vlasništvu italijanskog sistema Ferero. Kupac se obavezao na preuzimanje 50 radnika kao i na investiciono ulaganje u zasade lešnika na oko 700 hektara.

Foto: Agencija za privatizaciju Republike Srbije


Izvori

beta.rs


Tagovi

Agencija za privatizaciju Aleksa Šantić Prodaja Ferero Agriser Poljoprivredno preduzeće Farma svinja Silosi Sušara Mešaona stočne hrane

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.