Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Selfie
  • 19.06.2019. 07:30

Postavi poljoprivredni selfi za novu Agroklub® majicu :)

Slikaj se sa svojom najdražom kravom, magarcem ili omiljenim jagnjetom, mačkom ili patkom. Ako ti je mehanizacija jača strana može i sa traktorom, balom sena ili u polju. Može i na njivi, u voćnjaku, vinogradu ili plasteniku. Uslikaj selfi s bilo s kim ili čim na tvojoj farmi, polju, bašti i fotografiju objavi na KLUB-u i osvoji naaaaajboljuu AK majicu!

Foto: DanGrytsku/DepositPhoto
  • 996
  • 64
  • 4

Znamo da imaš previše selfija u telefonu, a čak ako ih nemaš nije kasno da napraviš. Uz malo truda i neku fotografiju možeš osvojiti Agroklub majicu, a mi ćemo izabratu autore najboljih ;)

Podeli najbolje od njih na našoj društvenoj mreži KLUB, pohvali se svojim ljubimcem, novim članom farme, ili tek ubranom lubenicom, starim traktorom, jedna radna iz kabine. Temu selfija biraj sam uz moto 'samo je mašta granica' (uz nebo, naravno ;)).

Fotku objavi na KLUB-u uz hashtag #agroselfie do 26. juna 2019. godine i prati situaciju do izvlačenja. Klikaj, lajkuj, budi tu, vidi šta drugi postavljau, pa možda dobiješ inspiraciju za još koji i tako povećaš mogućnost dobitka (jer se svaki post računa za poklone). 

Izvlačenje najsrećnijih 5 vlasnika najboljih agro selfija održaće se u četvrtak 27. juna 2019. Na KLUB-u ćemo objaviti spisak dobitnika, kojima će na kućnu adresu stići Agroklub majica.

Srećno svima :)

PS. Obavezno proveri da li imaš upisanu adresu stanovanja na svom profilu AK. Ako nemaš, upiši, jer bez toga nećemo znati gde da pošaljemo nagradu ;)

Poljoprivredni selfie
Poljoprivredni selfi (Foto: Depositphotos/casarda)

Tagovi

Pokloni Agroklub Majica Selfi


Autorka

Mirta Vekic

Više [+]

Klikće, surfuje i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog postojanja kao takvog. U večnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljka mačaka.