Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izvoz
  • 14.09.2015. 15:30

Povećati izvoz poljoprivrednih proizvoda u Rusiju

Delegacija Privredne komore Rusije boraviće u Beogradu radi razmatranja zajedničkih projekata u vezi promovisanja srpskih proizvoda na ruskom tržištu.

Foto: depositphotos.com
  • 118
  • 5
  • 0

Ambasada Rusije u Srbiji saopštila je danas da će delegacija Privredne komore Rusije boraviti u višednevnoj poseti Beogradu radi razmatranja zajedničkih projekata u vezi promovisanja srpskih proizvoda na tržištu Ruske Federacije.

Rusi spremni na nove zajedničke projekte

Kako se navodi, ta poseta se organizuje u okviru saradnje Privrednih komora Rusije i Srbije, a rusku delegaciju predvodi rukovodilac Odbora Privredne komore Rusije za izložbeno-sajmičnu delatnost i podršku proizvođača i izvoznika i generalni direktor Centralnog izložbenog kompleksa Ekspocentar, Sergej Bednov.

U saopštenju se naglašava da je Bednov kazao da su predstavnici ruske izložbene sfere spremni da aktiviraju saradnju sa srpskim kompanijama i da realizuju nove zajedničke projekte.

Ponude za povećanje izvoza poljoprivrednih proizvoda u Rusiju

"Imamo ponude za predstavnike poslovnih krugova Srbije koje bi doprinele povećanju izvoza poljoprivredne proizvodnje u Rusiju. Spremni smo da pružimo dobre uslove za organizaciju kolektivnih štandova u okviru naših izložbenih projekata u oblasti namirnica i prehrambene industrije, inovativnih tehnologija, zdravstva, lake industrije i drvoobrade", kazao je Bednov, naglasivši da je Srbija je važan partner u evropskom regionu.

Dodaje se da će se Bednov sutra sastati s ministrom privrede Srbije, Željkom Sertićem. Najavljeno je i da će se ruska delegacija sastati i s predsednikom Privredne komore Srbije, Markom Čadežom, rukovodstvom beogradskog Sajma i predstavnicima asocijacija srpskih preduzetnika.

Foto: depositphotos.com; mantonino


Izvori

beta.rs


Tagovi

Privredna komora Rusko tržište Poljoprivredni proizvodi Izvoz Marko Čadež Željko Sertić Prehrambena industrija Sergej Bednov Srpski proizvodi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u