Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prevara
  • 14.02.2023. 12:00

Predstavila se kao posrednik u kupovini njive - 12.000 evra zadržala za sebe

Osim što je I.V. iz Niša prevarila šezdesetjednogodišnju vlasnicu njive, takođe je, kako se sumnja, prevarila i četrdesetogodišnjeg kupca predstavivši mu se kao vlasnica parcele koja inače ne postoji i od njega na ime kapare uzela 1.600 evra.

Foto: Depositphotos/simazoran (ilustracija)
  • 234
  • 33
  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su I. V. (45) iz ovog grada zbog prevare.

Ona se sumnjiči da je, predstavljajući se kao posrednik u kupovini njive, dovela u zabludu šezdesetjednogodišnju vlasnicu i umesto da joj da 12.000 evra koje je uzela od kupca, novac zadržala za sebe.

Takođe je, kako se sumnja, prevarila i četrdesetogodišnjeg kupca predstavivši mu se kao vlasnica parcele koja inače ne postoji i od njega na ime kapare uzela 1.600 evra.

Sumnja se i da je I. V. od tridesetjednogodišnjeg vlasnika kome je obećala da će mu uknjižiti stan uzela dokumentaciju i 18.000 dinara koje je zadržala za sebe, iako stan nije uknjižila. 

Osumnjičenoj je, po nalogu tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu.


Tagovi

Prevara Kupovina njive Uhapšena Kapara Krivična prijava Niš Posrednik u kupovini


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...