Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kriminalna grupa
  • 15.01.2016. 17:00

Privedeni zbog neosnovane naplate subvencija

Tužilaštvu za organizovani kriminal privedeno je devet osoba i protiv njih je podneta krivična prijava zbog sumnje na neosnovanu naplatu subvencija i podsticaja za poljoprivredu

Foto: pixabay.com
  • 181
  • 8
  • 0

Tužilaštvu za organizovani kriminal privedeno je juče devet osoba i protiv njih je podneta krivična prijava zbog sumnje na neosnovanu naplatu subvencija i podsticaja za poljoprivredu, saopšteno je iz Tužilaštva za organizovani kriminal.

Kako navodi portal blic.rs, a prema priopštenju koje potpisuje tužilac Mladen Nenadić, privedeni su: Nenad Živanović, Miroslav Mutvić, Ivan Radoš, Goran Jeftić, Borislav Milosavljević, Nenad Beljina, Goran Radić, Perica Živanović i Branislav Živanović.

Gore spomenuta lica sumnjiči se da su od jula 2012. do kraja 2014. godine, kao organizovana kriminalna grupa, na osnovu falsifikovane dokumentacije vršili neosnovanu naplatu subvencija i podsticaja za poljoprivredu. Spomenutom radnjom budžet Srbije je oštećen za više od 6 miliona dinara.

Nakon što su osumnjičeni saslušani, tužilac je naredio sprovođenje istrage u odnosu na sva privedena lica te predložio da se navedenim licima odredi pritvor kako bi se krivični postupak nesmetano vodio.

Foto: pixabay.com


Izvori

Blic


Tagovi

Tužilac Hapšenja Pritvor Naplata subvencija Kriminalna grupa Mladen Nenadić Podsticaji za poljoprivredu

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.