Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Saradnja
  • 04.01.2016. 13:30

Privredna saradnja Srbije i Tunisa

Očekuje se intenziviranje saradnje u oblastima građevinarstva, poljoprivrede, farmaceutske industrije i turizma.

Foto: sh.wikipedia.org
  • 41
  • 2
  • 0

Međudržavni sporazum Srbije i Tunisa o podsticanju i zaštiti investicija trebalo bi da bude potpisan narednih meseci, zaključak je današnjeg razgovora ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića sa ambasadorom Tunisa u Srbiji Mohamedom Bugamrom.

Kako je saopšteno iz kabineta ministra Ljajića, dvojica zvaničnika danas su u Beogradu razgovarali o unapređenju ekonomsko-trgovinskih odnosa dve zemlje.

Ljajić i ambasador Bugamra saglasili su se da je u narednim mesecima potrebno potpisati međudržavni sporazum o podsticanju i zaštiti investicija, u cilju što boljeg razvoja privredne saradnje Srbije i Tunisa.

Kako je ocenjeno, takav dokument bi, uz postojeće međudržavne sporazume i postigiuti nivo dobrih političkih odnosa, značajno doprineo intenziviranju saradnje u oblastima građevinarstva, poljoprivrede, farmaceutske industrije i turizma, u kojima postoji veliki prostor za dalji napredak.

Ambasador Bugamra najavio je i da će Tunis učestvovati na predstojećem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 18. do 21. februara, kao i da će tom prilikom Srbiju posetiti tuniski ministar turizma.

Foto: sh.wikipedia.org


Izvori

beta.rs


Tagovi

Rasim Ljajić Saradnja Srbija Tunis Ekonomija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.