Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

 • Moje povrće
 • 22.03.2021. 16:00

Proleće 2021. u bašti uz Agroklub

Pohvali se svojom najdražom fotkom iz bašte na KLUB-u i uključi se u takmičenje. Prvih 50 koji to učine, dobiće seme povrća (šargarepe, salate i kupusa) na svoju adresu. A to je tek početak!

 • 1.444
 • 230
 • 7

Provedi proleće u svojoj omiljenoj bašti uz Agroklub! Zajedno sa sponzorima pripremili smo poklon igru od prvog do poslednjeg dana proleća, u kojoj zajedno sadimo povrće.

Želiš li da učestvuješ? Za početak postavi najdražu fotografiju iz svoje bašte na KLUB uz hashtag #mojepovrće i sačekaj poštara. Dakle, prvih 50 koji to učine, a ispunili su sve uslove, na svoju adresu dobiće kvalitetno seme kupusa, šargarepe i salate poznate semenske kuće Bejo Zaden

Kad seme stigne na kućne adrese, kroz 10 prolećnih nedelja zajedno ćemo proći sve faze, od pripreme zemlje, sadnje, brige o biljkama do ubiranja plodova. Svake nedelje, barem jednom, fotografišeš rezultate i objaviš na KLUB-u. Svi učesnici, a i naši vrtlari iz Agrokluba su ti na raspolaganju za eventualna pitanja o uzgoju.

Svi prijavljeni koji sa nama provedu 10 nedelja su pobednici, a troje najboljih osvojiće i nagrade koje je obezbedila kompanija ProEco, naširoko poznata među organskim proizvođačima.

Pravila učestvovanja

Konkurisati mogu svi registrovani članovi Agrokluba koji se prijave. Ako si među prvih 50, tvoj zadatak je da po prijemu pošiljke proizvedeš biljke datih semena i taj proces zabeležiš svake nedelje barem jednom, fotkom na KLUB-u pod hashtagom #mojepovrće.

Uz fotografiju možete podeliti iskustva sa drugima, pitati za savet ili jednostavno objaviti svoja razmišljanja. Nije zgoreg znati da svi učesnici dobijaju i dodatne bodove za interakciju na KLUB-u. Više o tome drugom prilikom ;)

Svakako vodi računa da imaš upisanu ispravnu adresu stanovanja na svom profilu - na nju šaljemo i seme i poklone.

Prijave primamo od ove objave pa sve do srede 31. marta 2021. kada ćemo objaviti listu 50 dobitnika semena. Nakon toga, poštari preuzimaju glavnu reč i pakete nose na adrese učesnika.

Drugi krug počinje od 10. aprila i traje do kraja proleća - 10 nedelja, što znači da lovci na glavnu poklon nagradu do 20. juna moraju da objave najmanje 10 postova pod hashtagom #mojepovrće

Svi koji zadovolje te kriterijume ulaze u bubanj za izvlačenje glavnih nagrada, a one su:

 1. nagrada - Proizvodi za organsku proizvodnju kompanije ProEco u vrednosti od 200 EUR (organska đubriva, biljni pojačivači, prirodna sredstva za biljnu zaštitu, poboljšivači zemljišta)
 2. nagrada - Proizvodi za organsku proizvodnju kompanije ProEco u vrednosti od 100 EUR (organska đubriva, biljni pojačivači, prirodna sredstva za biljnu zaštitu, poboljšivači zemljišta)
 3. nagrada - Proizvodi za organsku proizvodnju kompanije ProEco u vrednosti od 50 EUR (organska đubriva, biljni pojačivači, prirodna sredstva za biljnu zaštitu, poboljšivači zemljišta)

Imamo i dodatne, posebne poklone, ali o njima više u danima koji slede.

Bez obzira da li si iskusan povrtar/ka ili tek počinješ sa svojom zelenom avanturom, pridruži nam se i uzgajaj zajedno sa nama - kupus, šargarepu, salatu, ali i drugo povrće po sopstvenom izboru. Budi deo zajednice, a sve što ti treba je volja, parče bašte, pokoja fotka i Agroklub :) 

Pravila ukratko:

 1. Moraš biti registrovani član AK i imati upisano ime i prezime kao i punu adresu stanovanja na svom profilu.
 2. Treba da objaviš fotku iz bašte sa opisom na KLUBu uz hashtag #mojepovrće (fotografije treba da budu autentične).
 3. U izbor ulaze objave nastale od 22. do 31. marta 2021.
 4. Agroklub 1. aprila objavljuje listu 50 učesnika i šalje seme na adrese.
 5. Od 10. aprila (očekujemo da će do tada svi dobiti seme poštom) krećemo u drugi krug.
 6. Svi koji žele da učestvuju u izvlačenju za glavni poklon postavljaju jednu fotku nedeljno dešavanja iz bašte na KLUB uz hashtag #mojepovrće (fotografije treba da budu autentične) do kraja proleća.
 7. Poslednjeg dana proleća, 20. juna izvlačimo dobitnike glavnih poklona.

Vizual

Srećno svima :)

PS. Uredništvo zadržava pravo uklanjanja neprikladnog sadržaja i diskvalifikovanja korisnika. Obavezno proveri da li imaš upisanu adresu stanovanja na svom profilu AK. Ako nemaš, upiši je, jer bez toga ne možeš učestvovati u ovom takmičenju ;)


Tagovi

Takmičenje Selfie Bašta Povrće Najbolji BejoZaden Proeco Moje povrće


Autorka

Mirta Vekic

Više [+]

Klikće, surfuje i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog postojanja kao takvog. U večnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljka mačaka.


Partner

Agroklub d.o.o SRB

Bulevar oslobođenja 78, 21000 Novi Sad, Srbija
e-mail: [email protected] web: https://www.agroklub.rs/