Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Napušteni psi
  • 01.06.2023. 13:30

Psi lutalice ponovo napadaju - još jedna šteta pričinjena

Slučajevi pokolja domaćih životinja na žalost sve učestaliji u Šumadiji i Zapadnoj Srbiji.

Foto: Depositphoto/budabar
  • 132
  • 62
  • 0

U selu Brezovica - zagrađe podno Rudnika u domaćinstvu Snežane Glišović psi lutalice usmrtili su dva jagnjeta. Ova očajna žena ističe da je napuštenih pasa sve više pored Ibarske magistrale i da su slučajevi pokolja domaćih životinja na žalost sve učestaliji u ovim krajevima, piše Toppress.

"Prijavila sam slučaj nadležnima ali niko nije došao da te pse ukloni, a odavno su pretnja za moje stado i za ostale meštane ovoga kraja. Kome god se svidi on izbaci iz auta psa pored magistrale i oni se slobodno šetaju po šumi, pašnjacima i ja se pitam ko je više zaštićeniji pas ili čovek", zabrinuto kaže Glišovićeva.

Psi lutalice rastrgli stado ovaca i jagnjadi

Njeno domaćinstvo se nalazi blizu Ibarske magistrale i kako kaže, oduvek su bačeni psi u potrazi za hranom dolazili do kuća ali nikada se nije dešavalo da usmrte životinje. Ova planinka i njene komšije prinuđeni su da sada stalno budu uz svoja stada kako bi ih zaštitili od napuštenih pasa.


Tagovi

Psi lutalice Usmrćena jagnjad Snežana Glišović Napušteni psi


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...