• Ministarstvo poljoprivrede
  • 31.03.2015. 13:30

Razgovor s poljoprivrednicima na jugu Srbije

Predstavnici ministarstva razgovaraće o tekućim pitanjima u oblasti agrara

  • 56
  • 47
  • 0

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine prof. dr Snežana Bogosavljević Bošković i predstavnici resornog ministarstva, posetiće u sredu 15. aprila 2015. godine, u 12 časova opštinu Preševo (prostorije Službe Koordinacionog tela, Save Kovačevića 12).

Tom prilikom, ministar Bogosavljević Bošković i predstavnici ministarstva razgovaraće o tekućim pitanjima u oblasti agrara, sa Zoranom Stankovićem, predsednikom Koordinacionog tela, kao i sa predsednicima opština Preševo, Bujanovac i Medveđa i predstavnicima Opštinskih uprava zaduženih za poljoprivredu.

Nakon toga, planiran je obilazak mlekare Fontana u 13.45 časova (selo Bukurevac) i sastanak sa poljoprivrednicima iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa u 14.45 časova, u Domu kulture Abdula Krašnica (Ulica, 15. novembra bb, Preševo).


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije


Tagovi

Snežana Bogosavljević Bošković Preševo Agrar Zoran Stanković Bujanovac Medveđa Mlekara Fontana Bukurevac Poljoprivrednici

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nestabilne vremenske prilike ove godine su zadale mnogo muke vinogradarima.Teška godina koja je zaht... Pročitaj celu belešku »