Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agencija za ruralni razvoj i aWEB
  • 31.03.2017. 10:00

S Agroklubom u svet interneta!

Zahvaljujući Agenciji za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, tri proizvođača iz ovog dela Srbije dobili su svoje internet prezentacije. Mogućnost sopstvenog unosa sadržaja, moderni dizajn i 7.000 dinara za godinu dana, samo su neke od pogodnosti.

Foto: Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica
  • 1.474
  • 71
  • 0

Sremci su kupili svoje ulaznice u svet interneta! Zahvaljujući Agenciji za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, tri proizvođača iz ovog dela Srbije dobili su svoje internet prezentacije. Mogućnost sopstvenog unosa sadržaja, moderni dizajn i 7.000 dinara za godinu dana, samo su neke od pogodnosti.

Agencija prepoznala značaj

Predstavnici Agencije prepoznali su važnost predstavljanja na internetu. Veruju da bi vredni seoski proizvođači to trebalo da iskoriste.

"Upravo smo se zato odlučili da im pomognemo i izradimo veb stranice. To je neka vrsta obezbeđenja ulaznice u svet interneta, kako bi oni svoje proizvode približili kupcima. Po isteku godinu dana, oni treba da se odluče da li će da preuzmu obavezu plaćanja održavanja stranice, i to po vrlo povoljnim cenama, koje je obezbedio 'Agroklub' sa kojim sarađujemo. Stranicu mogu i da ugase, ukoliko im se ovaj vid promocije nije pokazao kao efikasan", objasnio je Petar Samardžić, direktor Agencije za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica na predstavljanju ovih prezentacija.

Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica je most saradnje između poljoprivrednika i lokalne samouprave, kao i sa drugim pokrajinskim i republičkim institucijama. Nude savetodavnu pomoć, a zadatak im je poboljšanje kvaliteta života i rada u ruralnim područjima.

Zadovoljni i proizvođači

Danijel Mimić iz Martinaca vlasnik je pilane "Breza". Kaže da mu sajt mnogo znači, jer mu pomaže u reklamiranju proizvoda:

"Svako ko planira ozbiljno da se bavi nekim poslom mora da ima sajt kako bi se što lakše i brže uspostavila saradnja i komunikacija".

Proizvođač koji se bavi preradom paprike, Dejan Jovanović iz Mačvanske Mitrovice, svoje proizvode predstavlja na sajtu "Krompičice sitne ljute":

"Sajt je urađen dobro i brzo, baš onako kako sam ga i zamislio. Dobro je i to što možemo sami da ažuriramo naše sajtove. Već sada mogu da kažem da ćemo sajt i posle godinu dana zadržati, jer je to odličan način za komunikaciju sa kupcima".

Ukoliko i vi želite svoju ulaznicu, posetite našu aWEB stranicu za detaljnije informacije.

Par iz Bešenova, Vanja i Srđan Solarević, imaju destileriju "Kazanče". Kažu da im sajt mnogo znači, kako bi bili vidljiviji na tržištu:

"Imamo samo velike pohvale, i smatramo da će nam aWEB svakako pomoći u razvijanju posla. Bićemo dostupniji, možda će ljudi poželeti da nas posete u Bešenovu, a to nam može samo pomoći u poslu".

 

Konferencija: Dejan Jovanović, Srđan i Vanja Solarević, Petar Samardžić i Danijel Mimić

Foto: Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica


Tagovi

Kazanče Breza Paprišice Agencija za ruralni razvoj Sremska Mitrovica Vanja i Srđan Solarević Danijel Mimić Dejan Jovanović Petar Samardžić


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica

Svetog Dimitrija 6, 22000 Sremska Mitrovica, Srbija
tel: +38122610573, e-mail: info@arrsm.rs web: http://www.arrsm.rs/