Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Finansijska pomoć
  • 18.02.2021. 16:00

Skup "Finasiranje poljoprivrede u 2021. godini" u petak onlajn

Neka od tema biće i Mere poljoprivredne politike u 2021 i Sprovođenje IPARD 2 programa - pozivi u 2021 kao i Mere podrške Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u 2021.

Foto: Bigstock/Dan Grytsku
  • 144
  • 35
  • 0

Onlajn skup "Finasiranje poljoprivrede u 2021. godini" biće održan 19. februara sa početkom u 11 časova u velikoj sali Privredne komore Vojvodine - Master centar Novosadskog sajma, prenosi Ekapija.

O merama podrške govoriće predstavnici Privredne komore Vojvodine, direktorka Uprave za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Biljana Petrović, Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić, girektor Razvojnog fonda AP Vojvodine Goran Savić, direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine Đorđe Raković i predstavnici Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede.

Događaj možete pratiti uživo putem ovog linka.

Neka od tema biće i Mere poljoprivredne politike u 2021 i Sprovođenje IPARD 2 programa - pozivi u 2021, Mere podrške Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u 2021, zatim Кonkursne linije Razvojnog fonda Vojvodine u 2021 i drugo.

Cep program tematskog skupa možete preuzeti u dokumnetu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Skup Mere politike Biljana Petrović Mere podrške


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u