Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sporazuma o saradnji
  • 21.06.2018. 15:00

Srbija i Liberija će sarađivati u oblasti poljoprivrede

Sporazum će se odnositi na razmenu iskustava i tehnologija koje Srbija ima u poljoprivredi, kao i na povećanje izvoza poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz Srbije na tržište Liberije.

Foto: Ministarstvo poljoprivrede
  • 181
  • 8
  • 0

Srbija i Liberija će potpisati sporazuma o saradnji dve zemlje u oblasti poljoprivrede, rezultat je sastanka ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i ministra spoljnih poslova Liberije Gbezongara Miltona Findleja.

Sporazum će se odnositi na razmenu iskustava i tehnologija koje Srbija ima u poljoprivredi, kao i na povećanje izvoza poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz Srbije na tržište Liberije.

"Želim da kažem svima da se mi vraćamo na prostor Zapadne Afrike u pogledu transfera znanja u oblasti poljoprivrede, u pogledu izvoza i jako se radujem potpisivanju posebnog sporazuma u oblasti poljoprivrede. Želja nam je da pomognemo narodu Liberije da u sektoru poljoprivrede odu na viši nivo", rekao je Nedimović, dodavši da je zahvalan kolegama iz Liberije na političkoj podršci u pogledu statusa Kosova.

Ministar Findlej je izrazio zahvalnost i poštovanje ministru Nedimoviću rekavši: "Poljoprivreda je važan sektor.  Voleli bismo da između Srbije i Liberije unapredimo trgovinu i usluge u poljoprivredi".

Liberija
Sastanak predstavnika Srbije i Liberije

Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije


Tagovi

Srbija Liberija Kosovo Poljoprivreda Branislav Nedimović Gbezongar Milton Findlej Sporazum


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.