Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Srećna nova godina
  • 01.01.2016. 00:01

Srećna Vam nova 2016. godina!

Srećnu novu 2016. godinu želi Vam uredništvo poljoprivrednog portala agroklub.rs!

  • 136
  • 10
  • 0

Agroklub ekipa Vam ovim putem želi srećnu i uspešnu novu godinu. Neka Vam donese dobar rod, uspešan plasman i još bolju naplatu svega proizvedenog. Takođe Vam želimo što manje nepovoljnih vremenskih prilika jer vremenski uslovi su ipak jedan od osnovnih faktora poljoprivredne proizvodnje, a protesti neka ostanu samo loše sećanje na prethodnu godinu.

U 2015. godini agroklub.rs portal je od dobre ideje postao još bolja realizacija, za šta ste vi zaslužni jer nas svakodnevno pratite i svojim povratnim informacijama nam dajete dodatni motiv da radimo još više i još bolje i zato vam hvala.

Nastojali smo da vam pružimo aktuelne i zanimljive informacije iz sveta poljoprivrede. Trudili smo se da budemo na najvažnijim događanjima i prenesemo vam u najkraćem roku svaku važnu izjavu, ispričamo svaku priču i zavirimo u svaki kutak poljoprivrede Srbije te obradimo sve važne poljoprivredne teme.

Osim toga, nastojali smo da budemo brzi, aktuelni, kritični kada je to bilo potrebno, ali i realni i dosledni. Isto tako smo kroz mnoge pozitivne priče običnih ljudi, malih proizvođača, koji su se trudom i radom izborili za svoje mesto pod suncem u poljoprivrednom svetu, želeli da pokažemo da poljoprivreda ima i onu lepšu stranu, da postoji razlog za borbu i da vredi ustrajati za svoje bolje sutra. Te priče unele su pozitivan duh na agroklub.rs portal sa ciljem da ohrabre mnoge da nastave svoj poljoprivredni put.

Potvrda uspeha agroklub.rs

Stranice agroklub.rs portala učitane su u godini za nama više od pola miliona puta što nam je dokaz da nas redovno pratite, ali i motiv za još predaniji rad. Najviše naših čitalaca su muškarci starosne dobi od 35-44 godine, ali nas posebno raduje da podjednako veliki broj odlazi na mlade od 24-34 godine, kao i na one iznad 55 godina. To pokazuje da smo izazvali ozbiljno interesovanje kod svih starosnih grupa što nam je izuzetno zadovoljstvo.

Zavidan uspeh ostvaren je i angažmanom na društvenim mrežama pa nam je tako svoje poverenje na našem Facebook profilu dalo gotovo 7.000 fanova koji svakodnevno komentarišu, lajkuju i šeruju naše članke i objave.

Nova godina za nove uspehe

Pokretanjem agroklub.rs portala pokrenuli smo jednu lepu priču, podstakli komunikaciju sa poljoprivrednicima koja svakim danom sve više raste i dobija na važnosti. Izuzetno nam je drago zbog toga i zato Vam hvala na poverenju. U 2016. godini trudićemo se da budemo još bolji, brži i aktuelniji, ali i zanimljiviji.

Isto tako, trudićemo se da vas podstičemo na nove uspehe, na aktivno učešće u novim projektima, iskorišćavanje fondova koji će biti na raspolaganju poljoprivrednicima u Srbiji, kako bismo svi zajedno podstakli razvoj sela i poljoprivredi vratili ono mesto koje joj pripada.


Tagovi

Nova godina Čestitka Agroklub 2016