Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Društvena mreža - KLUB
  • 02.10.2015. 17:30

Stigla je #jesen u moj kraj!

Fotografišite najlepše trenutke ove jeseni u vašoj okolini. Autori najboljih fotografija dobiće poklone.

  • 440
  • 534
  • 0

Lišće polako menja boju. Priroda usporava ritam. Stiglo je najšarenije godišnje doba - jesen. Agroklub je na tragu jesenjih motiva pripremio prigodan zadatak.

Budite kreativni i maštoviti. Zabeležite najlepše trenutke ove jeseni u vašoj okolini. Temu odaberite sami, bilo da je reč o lepotama prirode (šume, polja, voćnjaka ili vinograda), mehanizacije koju koristite na imanju ili o životinjama koje sastavni su deo vašeg života. Poželjne su i sve ostale teme iz ruralnog okruženja, koje su izbor vašeg oka i objektiva. Važno je da fotografije tematski prate pojam jeseni.

Uzmite fotoaparate ili pametne telefone u ruke. Odaberite dobar kadar. Fotografišite, a zatim fotografije postavite na društvenu mrežu za poljoprivrednike - KLUB.

U sklopu ove jesenje igre dnevno možete postaviti samo jednu fotografiju, koja će ući u takmičenje, pa istu obavezno označite hashtagom #jesen i dodajte kratak opis gde je fotografija snimljena i šta prikazuje. Postavljajte isključivo pojedinačne fotografije, a ne foto galerije. Ukoliko želite da učestvujete sa više fotografija, sačekajte i objavite je sledećeg dana.

Stigla jesen - klub

Primer objave na KLUB-u

Svake nedelje po jedna majica i kapa

Svakog ponedeljka, počevši od 12. oktobra, pa sve do 21. decembra, dok traje jesen, biće objavljen pobednik nedelje. Autor najbolje fotografije po izboru uredništva dobiće na poklon Agroklub majicu i kapu. Takođe, možete i Vi pomoći pri izboru. Zato lajkujte i komentarišite fotografije za koje mislite da zaslužuju nagradu.

Poslednjeg dana jeseni sve nagrađene fotografije biće predstavljene na portalu, a samo će jedna, najbolja od najboljih, dobiti dodatni poklon iznenađenja. Zato, fotoaparate u ruke, fotografišite #jesen i očekujte poklone.

Napomena: Jedan korisnik može da osvoji samo jednu nagradu. Učestvovati mogu svi registrovani korisnici Agrokluba iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.


Tagovi

Poljoprivreda Poljoprivrednik Agroklub KLUB Društvena mreža za poljoprivrednike Jesen


Autorka

Martina Gavran

Više [+]

Martina sprovodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i Agrokluba kroz marketing i segment komunikacije s javnošću. Diplomirani je kulturolog, trenutno pohađa master studije Medijske kulture.