Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Užas u Rusiji
  • 08.02.2019. 11:30

Strašna tragedija: Ženu pojele svinje

Pretpostavlja se da je žena kolabirala u svinjcu, a gladne životinje počinile krvoproliće.

Foto: Pixabay/StockSnap
  • 1.090
  • 53
  • 0

Nesretnu ženu koja se, hraneći ih, onesvestila ili doživela epileptički napad - pojele su svinje! Šokantna vest stiže iz sela u središnjoj Rusiji u regiji Udmurtia. Kako piše BBC, 56-godišnja žena verovatno je kolabirala u svinjcu tokom hranjenja životinja, a svinje - svaštojedi i poznate po tome da pojedu sve što im dođe nadohvat, učinile su ono što inače čine. 

Strašan događaj dogodio se tokom večeri. Suprug stradale žene, preneli su ruski mediji, ranije je išao leći jer se osećao loše te je žena išla nahraniti svinje. Ujutro, kada se probudio i shvatio da mu žene nema - krenuo ju je potražiti i u svinjcu zatekao stravičan prizor. Gladne svinje raskomadale su njegovu suprugu. 

Pretpostavlja se da je u napadu gladnih svinja umrla zbog gubitka krvi. Bespomoćna i napadnuta, žena je iskrvarila. Policija je otvorila istragu koja bi trebala do kraja rasvetliti šta se dogodilo. Inače, njihovo imanje se nalazi u selu koje je smešteno istočno od grada Kazana.

Sredinom januara, i iz Indonezije je stigla slična stravična vest. Naime, Dejzi Tuvo (Deasy Tuwo) (44) ubio je 700 kilograma težak krokodil nazvan  Meri (Merry). Žena je, naime, radila u uzgajlištu školjki gde je ilegalno držan i krokodil. Pretpostavlja se da ju je zgrabio i odvukao u prostoru gde je boravio, iako postoji sumnja da je sama pala unutra.

Telo su pronašli iduće jutro. Krokodil joj je odgrizao ruku i veći deo tela.


Tagovi

Svinje Žena Ženu pojele svinje Krvoproliće


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!