• Predaj oglas
  • 17.04.2019. 08:20

Tablet čeka najsrećnijeg korisnika/cu Agrokluba. Ažuriraj profil i predaj oglas ;)

Predaj besplatan oglas na Agroklub oglasnik, reši se mehanizacije koja ti ne treba ... i automatski možeš da učestvuješ i da dobiješ divne poklone!

Foto: Agroklub
  • 430
  • 24
  • 0

Imaš stari traktor, motokultivator, prikolicu, kosilicu ili bilo šta od mehanizacije da ti se vuče po dvorištu? Sada je prava prilika da predaš besplatan oglas!

Zaradi nešto i ujedno napravi sebi mesta - prodaj, zameni ili pokloni šta ti je višak na besplatnim oglasima Agrokluba. U sledećih nedelju dana to je još mudrije da uradiš jer možeš osvojiti zanimljive pokloneeeee :)

Šta je potrebno da uradiš?

Uslikaj ono što želiš prodati/zameniti, uloguj se na AK, postavi oglas i … čekaj da te kupac pozove!

Usput pogledaj i ostale oglase, možda možeš pokrenuti razmenu s nekim, pronaći nešto što si oduvek hteo ili dobiti nove ideje.

Da bi dobio poklon, bitno je da postaviš oglas u sledećih nedelju dana, od 17. do 24.04.2019. godine, a izvlačenje će da važi samo za naše postojeće korisnike (račune kreirane pre 17.04.2019. godine). Nakon toga, poseban algoritam će odabrati tri najsrećnija ili najsrećnije koji će dobiti poklone.

A kakve poklone?

Eeee, a pokloni su ovaj put speeeektakl!!! Delimo tri i to su:

  1. poklon - Tablet MeanIT Q80 - 3G, Quadcore, 7'' Android 6.0, 2500mAh, 1GB, 1024x600px, micro USB
  2. poklon - Knjiga "Bašta za početnike", Snežane Ognjenović - Praktični mini vodič za gajenje organskog povrća i voća
  3. poklon - Majica Agrokluba iz kolekcije 'My grandfather used to say ...'

Izuzetno je važno da IMATE upisanu tačnu kućnu adresu na Vašem AK profilu, jer u suprotnom nećete ući u bubanj za izvlačenje poklona (algoritam ne prepoznaje korisnike bez adrese).

Izvlačenje će biti 25.04.2019. godine, a odmah po izvlačenju ćemo objaviti i imena srećnika!

Evo i linka: Klikni i prijavi se!

Srećnooo svima! ;)

PS. Administratori Agrokluba svakodnevno uklanjaju nepotpune ili neprikladne oglase, zbog toga vodite računa da oglas predstavlja realnu ponudu u pripadajućoj kategoriji oglasnika.


Tagovi

Oglas Agroklub Tablet


Autorka

Mirta Vekic

Mirta Vekic

Klikće, surfuje i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog postojanja kao takvog. U večnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljka mačaka.


Partner