• Februar 2017
  • 01.03.2017. 18:30

Top 10 tekstova prošlog meseca

Najkraći mesec u godini obeležili su tekstovi koji donose primere dobre prakse, vrednih ljudi, koji su svoj put pronašli u poljoprivredi.

  • 575
  • 62
  • 0

Najkraći mesec u godini obeležili su tekstovi koji donose primere dobre prakse, vrednih ljudi, koji su svoj put pronašli u poljoprivredi. Tako je tekst sa 20.471 pregledom bio najčitaniji, jer govori o bračnom paru Golić, koji su novac zarađen znanjem u kvizu uložili u organsku poljoprivredu.

Porodice Kovač i Balanji takođe su vas inspirisale i privukle vašu pažnju, a mnogi su se čitajući tekst o Goranu Puači prisetili njegove posvećenosti brendiranju futoškog kupusa.

Novac je uvek značajna tema za sve, pa tako i za poljoprivrednike. Subvencije i zakup aktuelni su od početka godine, a posebno u mesecu za nama.

Doneli smo vam i priču sa vašara iz Rume, savete o gajenju nešto ređih kultura na ovim prostorima, kao što su đumbir i kivi, kao i priču o pouzdanom prijatelju - nemačkom ovčaru.

Čitajte nas i dalje!

1. Novac od kviza uložili u organsku proizvodnju

2. Porodica Kovač najveći proizvođač u Mađarskoj

3. Dugoročni zakup državne zemlje za stočare

4. In memoriam Goran Puača

5. Više prodavaca, nego kupaca

6. Oprobajte se u gajenju đumbira!

7. Pouzdani čuvar stada i odan prijatelj

8. Saveti i izazovi pri gajenju kivija

9. 18,67 milijardi dinara za subvencije u 2017.

10. Upornost - poslovni partner porodice Balanji


Tagovi

Tekstovi Čitanost Agroklub


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.